Tappara Juniorit
Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Lisää tasoryhmiä tulevalle kaudelle. A-tason pelaajille omat joukkueet


10.05.2018

Tappara aloittaa oman toiminnan 2004-, 2005-, 2006- ja 2007-syntyneiden ikäluokkien A-tason pelaajille. Harjoitusryhmiä perustetaan osallistujamäärien mukaan.

 

Lähtökohtaisesti harjoittelu- ja pelitoiminnassa 2004- ja 2005-syntyneet toimivat yhdessä, ja 2006- ja 2007-syntyneet yhdessä.

 

Tämä on osa seuran käynnistämää matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle mielekästä ja edullista toimintaa oikealla tavoitetasolla, ja sitä kautta pysymään pidempään lajin parissa.

 

Avoin kaikille halukkaille

Ryhmien rungon muodostavat Tapparan toiminnassa jo mukana olevat pelaajat, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki pirkanmaalaiset jääkiekkoa harrastavat tytöt ja pojat.

 

Harjoittelu, pelaaminen ja valmenus

Ryhmillä tulee olemaan kauden aikana 2-3 jääharjoitusta viikossa, sekä satunnaisia oheisharjoituksia Spiral-hallin Tappara-salissa. Toiminta on tarkoitus aloittaa 4 viikon kesäharjoittelujaksolla jo toukokuun aikana.

 

Joukkueet ja ryhmät osallistuvat Jääkiekkoliiton järjestämään A-tason sarjatoimintaan, pelaavat pelitällejä ja turnauksia, tai osallistuvat Jääkiekkoliiton tulevana syksynä käynnistämään harrastekiekkotoimintaan.

 

Ryhmien valmennuksesta vastaa parhaillaan Valmentajan ammattitutkintoa suorittava, Tapparan C2 AAA -joukkueen vastuuvalmentaja Sasu Koskinen. Valmennustiimiä täydennetään myöhemmin apuvalmentajilla.

 

Vain 50 euroa kuukaudessa

A-tason matalan kynnyksen toiminta maksaa ainoastaan 50,00 euroa kuukaudessa. Maksu sisältää kaikki toiminnan kulut, kuten harjoitus- ja pelivuoromaksut, valmentajien palkkiot, jääkiekkoliiton pelipassin ja vakuutuksen, sekä seuran pelipaidan. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

 

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta ei vielä sitouta ketään toimintaan tai maksuihin. Se kannattaa silti tehdä sen vuoksi, että saamme mahdollisimman tarkan tiedon tulevista pelaajamääristä. Lähetämme ilmoittautuneille tilannetietoa toiminnan käynnistymisestä ja aikatauluista.

ILMOITTAUTUMINEN

 

Lisätietoja: kari.aaltonen@tappara.fi tai 050 5164400

 


Takaisin uutisiin