700 ottelun Teemu Nurmi: ”Tasapainoinen esitys!”

Uutiset tarjoaa:

Tappara-hyökkääjä Teemu Nurmi saavutti tänään komean merkkipaalun, kun hän pelasi pitkän Liiga-uransa 700:nnen runkosarjapelin. Ura käynnistyi jo vuonna 2003, joten nyt on menossa jo 15. liigakausi.

– Onhan sitä 700 peliä tässä toitotettu, että hieno fiilis siitä on. Varmaan kuitenkin sitten jälkeenpäin näitä mietitään enemmän. Hienoin fiilis tulee ihan siitä kun voitettiin tänään, Teemu Nurmi myhäili pelin jälkeen

– Ei sitä silloin joskus mietitty, montako peliä tullaan pelaamaan, mutta aina kyllä ajateltiin, että pitkään pelataan. Hienoa, että tulee aina tälläsiä välipaaluja. Katsotaan miten se siitä jatkuu.

Numon juhlaottelussa Tappara kaatoi Pelicansin maalein 2-0. Voitto oli joukkueelle jo viides peräkkäinen, joten taistelussa kakkossijasta ollaan erittäin hyvin mukana.

– Oli aika vahva esitys meiltä tänään. Oltiin alkuun hereillä ja se jatkui läpi pelin. Hyvä, tasapainoinen esitys meiltä, Nurmikin näki.

– Kyllä koko ajan yritetään parantaa. Hyvä, että saadaan peliä oikeeseen suuntaan, ja oikeeseen suuntaan tässä ollaan menossa.


Video: Eero Katajamäki