CHL:n pudotuspeliarvonta perjantaina

Champions Hockey Leaguen pudotuspelikaavio arvotaan perjantaina Helsingissä klo 13. Arvonnassa määräytyy ensimmäisen playoff-kierroksen vastustaja, mutta samalla myös valmistuu koko kaavio finaaliin saakka.

Arvonnassa alkulohkojen voittajat muodostavat yhden arvontakorin, lohkokakkoset toisen. Ensimmäisellä kierroksella vastakkain on aina yhden lohkon voittajan ja toisen lohkon kakkosen väliset kamppailut. Saman alkulohkon joukkueet eivät voi kohdata ensimmäisellä kierroksella, mutta myöhemmin kyllä. Samasta maasta tai liigasta tulevat joukkueet voivat olla vastakkain.

Tappara voitti oman lohkonsa, josta toisena jatkoon meni Red Bull Salzburg. Tapparan ensimmäisen kierroksen vastustaja tulee lohkokakkosten seitsikosta, johon kuuluvat tšekkiläiset Kometa Brno, Ocelári Trinec ja Bílí Tygri Liberec, sveitsiläiset SC Bern ja ZSC Zürich Lions, ruotsalainen Brynäs IF sekä kotimainen JYP.

CHL:n pudotuspelien arvontatilaisuus esitetään suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa perjantaina kello 13.00 alkaen.