Juhani Jasu: ”Me vahvistutaan tästä!”

Tappara otti kauden neljännen kolmen pisteen voittonsa tänään Hakametsän Lasten Lauantaissa, jossa vierasjoukkueena oli Mikkelin Jukurit. Tiukille meni tänäänkin, mutta maalin voiton Tappara kairasi lukemin 2-1.

– Tärkeä voitto ja tiukka peli. Niin kuin ne on kaikki tässä sarjassa, ei siitä pääse mihinkään. Joka ilta pitää olla haalarit niskassa ja onnistua, Tapparan vankka haalarityöläinen Juhani Jasu sanoi.

Jasu itse kuului pelin onnistujiin, sillä hän teki avausmaalin ja sai syöttöpisteen Jukka Peltolan viimeistelemään voittomaaliin.

– Kyllä maali maistui. Nyt kun tuota ylivoimaa saa pelata, niin pitää tulostakin tulla. Oli kiva onnistua, ”Junnu” myönsi.

Vaikka alkukausi on Tapparan osalta ollut ehkä odotettua vaisumpaa menoa eikä pisteitä tai edes maaleja ole kertynyt haluttuun tahtiin, Jasu on luottavainen siihen, että eteenpäin mennään ja kaikki taisteluvoitot vahvistavat joukkuetta.

– Meillä on käyttämätöntä potentiaalia ja tulivoimaa on vielä varastossa. Ei pidä huolestua, tässä on pitkä matka edessä ja luotto on kova. Kyllä se siitä, Juhani Jasu vakuuttaa.

Alla olevassa videossa on pientä mikrofonin häiriöongelmaa, pahoittelut siitä.


Video: Eero Katajamäki