Pysäköinti-info Hakametsän parkkialueella

KAUSI 2017-18

Koko kauden kattavan parkkikortin hinta on 120,00 €.

Parkkikortti 2017-18

YKSITTÄINEN PARKKILIPPU PELIIN:

Yksittäisen 5 euron hintaisen pysäköintilipukkeen voit hankkia ennakkoon Lippupalvelun ennakkomyyntipisteistä tai jäähallin lipunmyynnistä, tai käyttää ParkMan-mobiilisovellusta (katso alla). Maksullisen pysäköintialueen luona partioi myös kaksi parkkilipun myyjää, joilta lipun voi ostaa. Pysäköintilipun/kortin käyttö jäähallialueella toimii kuten tavallisestikin maksullisella alueella: Jätä lipuke kojelaudalle näkyviin maksullisen pysäköintiajan ajaksi, joka alkaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Jos haet P-lipun vasta jäähallin lipunmyynnistä, vie se autoosi näkyville ennen halliin sisälle menemistä. Kaupungin pysäköinninvalvonta tarkistaa liput autoista ottelun aikana. Yksittäisen ottelun parkkilippua ei voi ostaa netin kautta.

Parkman

Nyt voit maksaa pysäköinnin Tapparan kotiotteluissa ParkMan-sovelluksella! ParkMan tarjoaa ensimmäisen pysäköinnin ilmaiseksi kaikille uusille käyttäjille promokoodilla: TAPPARA.

OHJEET:

  1. Lataa ParkMan
  2. Kirjaudu promokoodilla: TAPPARA
  3. Saat ensimmäisen pysäköintisi ilmaiseksi

Tutustu Parkmaniin: parkman.fi

Tapparan koko kauden parkkikortti runkosarjaan ja Playoff –keväälle hintaan 120€.

Sitovat tilaukset alla olevalla lomakkeella. Mikäli tilaat useampia parkkikortteja, mainitse määrä lomakkeen Lisätiedot-laatikossa. Tilauksen saavuttua, lähetämme laskun ja sen maksettuasi, postitamme parkkikortit antamaasi osoitteeseen.

Täytä alla olevat tiedot vain siinä tapauksessa että tilauksen laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite.