Toimitusjohtaja Leinonen: ”Saatiin hyvä lohko.”

Champions Hockey League valmistautuu kiivaasti neljänteen kauteensa. Keskiviikkona Kölnissä suoritettiin lohkoarvonta, jossa 32 osallistuvaa joukkuetta jaettiin kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Ensimmäistä kertaa pelipaikan CHL:ään ovat saaneet vain omissa kansallisissa sarjoissaan menestyneet joukkueet. Mukana on 13 eri maan mestareita, runkosarjavoittajia, finalisteja ja semifinalisteja. Lisäksi mukana on kansainvälisen Continental Cupin voittajajoukkue.

Arvonnassa Tappara sai omaan lohkoonsa mukaan itävaltalaisen Red Bull Salzburgin, saksalaisen Grizzlys Wolfsburgin sekä slovakialaisen HC 05 Banská Bystrican.

– Kaikki vastustajat tulevat vahvoista jääkiekkomaista. Salzburg on ollut mukana CHL:n alusta saakka, moninkertainen Itävallan mestari ja menestyjä viime kausilta. Wolfsburg on ollut Saksassa finaaleissa kahtena keväänä peräkkäin. Slovakian huippujoukkueet ovat aina kansainvälisestikin kovaa tasoa. Saatiin urheilullisesti erittäin hyvä lohko, arvontaa seuraamassa ollut Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo.

CHL:n otteluohjelma valmistuu noin viikon sisällä.

– CHL:n urheilujohtajat ja mediakumppani Infront rakentavat nyt otteluohjelmaa. Se on aiempinakin vuosina saatu kokoon hyvin nopeasti. Meillä on toiveena saada ainakin yhdeksi kotipelipäiväksi lauantai, Mikko Leinonen sanoo.

Varmaa on ainakin se, että koko CHL:n ensimmäinen pelipäivä on torstaina 24. elokuuta. Alkulohkon otteluita pelataan aina lokakuun 11. päivään saakka. Jokaisesta lohkosta kaksi parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin.