TAPPARA.FI & SOSIAALINEN MEDIA

Tappara on Suomen seuratuimman urheilulajin seuratuimpia seuroja. Tappara näkyy ja kuuluu myös somessa! Tapparan digitaalisen mainonnan ratkaisuista saat lisätietoa Lisätietoja saat omalta myyjältäsi tai Aki Hautamäeltä puh 044 785 0204

Tappara.fi verkkosivustolla vierailee yli 50 000 kävijää kuukaudessa


Tapparan verkkosivustolla mainoksesi tavoittaa Tapparan maanlaajuisen kannattajakunnan. Sisältömme on kannattajille erittäin kiinnostavaa, ja sivuillamme vietetään aikaan keskimääräistä pidempään.

Mainoksesi voi näkyä esimerkiksi:

  • Otteluraportin yhteydessä
  • Otteluennakon yhteydessä
  • Lipunmyyntimainos on aina varattu Otteluisännälle
  • Tilastojen tarjoajana
  • Normaaleilla banner paikoilla eri sivuston osilla


Lisätietoja saat Tapparan yritysmyyjiltä >>

Tapparan digisisällöt kiinnostavat kautta maan laajasti.

Tapparan digisisällöt kiinnostavat kautta maan laajasti.

Tapparan some kanavat tavoittavat yli 130 000 kiinnostunutta seuraajaa

Tapparaa ja tapparalaisten arkea voi seurata useissa sosiaalisen median kanavissa. Yhteensä eri kanavissa Tapparan virallisten tilien seuraajia on jo yli 130 000. Pyrimme aktiivisesti tuottamaan kuhunkin some kanavaan sille luonteenomaista sisältöä. Some kanavilla teemme mainosyhteistyötä harkitusti.

Tapparan uutiskirje on mielenkiintoista postia

Tappara uutiskirjeen tilaajat saavat viestin keskimäärin kerran viikossa, vaihtuvalla teemalla. Koska sisältömme on kiinnostavaa, avataan uutiskirjeet huomattavasti keskimääräistä useammin. Tapparan uutiskirje soveltuukin hyvin esim kampanjamainontaa, jota uutiskirjeisiin otetaan rajallisesti mukaan siten, että Tapparan uutisisältö säilyy pääasiana.