fbpx

Adam Polášek valmiina pelaamaan

Uutiset tarjoaa:

Tapparan uusi puolustajahankinta Adam Polášek on saapunut maahan ja liittynyt uuteen joukkueeseensa Tampereella. Isokokoinen tšekki veti perjantaiaamuna ensimmäiset harjoituksensa Tapparan kanssa. Paperit ja mies ovat kunnossa, joten mikään ei estä kotidebyyttiä huomenna klo 17 TPS:ää vastaan.

– Odotan kovasti jo huomista peliä, hienoa päästä heti pelaamaan. Minulla on paljon odotuksia Liigan pelityylin ja pelinopeuden suhteen, Adam kertoo alla olevassa videohaastattelussa.

– Uskon että tämä joukkue ja täällä pelaaminen kehittää minua pelaajana. En tiedä paljoakaan tästä liigasta, mutta olen jutellut suomalaisten entisten joukkuekavereideni kanssa.

Miehessä on kokoa ja näköä, tasoa on mitattu niin KHL:ssä kuin Pohjois-Amerikassa ja maajoukkueissakin aina olympialaisia ja MM-kisoja myöten. Adam kuvailee itsensä selkeästi all-round -puolustajaksi, joka pystyy pelaamaan annetussa roolissa, oli se millainen tahansa.

– Olen sellainen pelaaja kuin valmennus haluaa minun olevan. Tykkään pelata kiekon kanssa. Olen iso ja fyysinen pelaaja, joten minun täytyy näyttää se oman maalin edessä. Ja tietysti pitää laukoa paljon.

Tervetuloa Hakametsään: Tappara-TPS lauantaina klo 17! Liput  peliin Ticketmasterista!