fbpx

CHL Fan Challengen toinen kausi on käynnistynyt

Uutiset tarjoaa:

CHL Fan Challengen toinen kausi on käynnistynyt! Viime kaudella ensimmäisen kerran pelattu CHL Fan Challenge on Champions Hockey Leagueen osallistuvien joukkueiden kannattajien kesken pelattava haastekilpailu, jossa ratkaistaan niin yksittäisten fanien paremmuus kuin myös CHL-seurojen faniyhteisöjen keskinäinen kisa!

Voit siis omalla panoksellasi voittaa itse kunniaa ja palkintoja, mutta samalla autat myös Tapparaa seurahaasteessa!

CHL Fan Challengessa on monia erilaisia osakilpailuja ja pelejä. Voit veikata otteluiden lopputuloksia, valita Liigapörssin tapaan unelmakentällisesi, äänestää maalilauluja, seuravideoita ja parhaita pelaajia, tai ihan vain pelailla erilaisia jääkiekkoon liittyviä pikkupelejä Fan Challengen nettisivulla.

Kaikista osioista saat pisteitä, jotka lasketaan omana henkilökohtaiseen saldoosi ja samalla myös suosikkijoukkueesi yhteispisteisiin. Pääpalkinto voittajalle on kahden hengen VIP-matka CHL:n finaalipeliin sisältäen lennot, hotellit ja vip-liput. Myös paljon muita palkintoja on jaossa!

CHL Fan Challengen ensimmäisellä kaudella henkilökohtaisen kisan voittajaksi nousi saksalaisen Thomas Sabo Ice Tigersin kannattaja “Kaiza”, joka keräsi 11170 pistettä. Tappara-kannattajien ykkönen “Toivo-Setä” oli kokonaiskisassa sijalla 40 kerättyään 8220 pistettä.

Seurojen välisen kisan voitti ylivoimaisesti sveitsiläinen ZSC Lions Zurich 276 670 pisteellään. Tappara oli kuudentena, mutta jäi alle sataan tuhanteen pisteeseen. Kirittävää siis riittää ja kaikkien panosta tarvitaan!

Mene siis osoitteeseen www.chl-fan-challenge.com ja rekisteröidy käyttäjäksi!
Sivusto ja sen kilpailut toimivat englannin kielellä.