fbpx

Decens Tampere Cup käynnistää pelikauden

Uutiset tarjoaa:

Perinteinen Decens Tampere Cup käynnistää Tapparan pelikauden tulevana viikonloppuna. Perjantaina klo 20 alkavassa ottelussa Tappara kohtaa Ilveksen. Jo sitä ennen perjantain ensimmäisessä ottelussa klo 16.30 Hakametsässä toisensa kohtaavat HIFK ja SaiPa. Lauantain otteluparit muodostuvat perjantain tulosten perusteella: voittajat vastakkain ja hävinneet vastakkain. Huolimatta siitä, pelaako Tappara turnauksen finaalissa vai pronssiottelussa, sen lauantain ottelu alkaa klo 14.

Tapparalla on ensimmäisissä harjoituspeleissään käytettävissään koko sopimusrosterinsa lukuun ottamatta Otto Rauhalaa, Niko Ojamäkeä ja Valtteri Kemiläistä. Tapparalle varsin tuttu pakki Jere Rouhiainen on myös mukana turnauksessa, vaikka on TUTO Hockeyn sopimuspelaaja.

Alla olevalla videolla Tapparan valmennusryhmästä Marko Ojanen ja pelaajista Patrik Virta kertovat joukkueen valmistautumisesta ennen turnausta.

Decens Tampere Cupissa mukana olevista joukkueista HIFK käväisi viime perjantaina pelaamassa Raumalla perinteisessä Pitsiturnauksessa kaksi miniottelua, mutta Tapparalle, Ilvekselle ja SaiPalle kyseessä on nyt pelikauden avaus.

Viime vuoden Decens Tampere Cupin finaalissa Tappara voitti HIFK:n. Muutaman vuoden tauon jälkeen turnaus palautettiin ohjelmaan kesällä 2015. Uuden startin jälkeen Tappara on voittanut kolme neljästä Cupista, HIFK yhden.

Decens Tampere Cup 2019

  • pe 9.8. klo 16.30 HIFK-SaiPa
  • pe 9.8. klo 20.00 Ilves-Tappara
  • la 10.8. klo 14 Tapparan ottelu (finaali tai pronssipeli)
  • la 10.8. klo 18 Ilveksen ottelu (finaali tai pronssipeli)

Ilves on tänä vuonna turnausjärjestäjänä ja myy liput Ticketmasterissa.