fbpx

Kaksi huipputapahtumaa samalla lipulla!

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
HPK
la 28.12. klo 17:00

Lauantaina on Tapparan vuoden – tai vaikka koko vuosikymmenen – viimeinen kotiottelu, ja samalla myös Tamhockey Oy:n pitkäaikaisen toimitusjohtajan viimeinen kotiottelu ennen eläköitymistä. Tilaisuutta juhlistetaan pelaamalla samana iltana kaksi ottelua!

Klo 15 kaukalossa nähdään Leinosen Mikki itse yhdessä vanhojen pelikaveriensa tai muuten hänen peli- ja johtajauraansa sivunneiden pelaajien kanssa. Mikin All-Stars -joukkueessa pelaavat mm. Nummisen Teppo, Ojasen Janne, Ansakorven Mussu, Ruotsalaisen Reksa, Jalosen Hannu ja oikein kunnon kuriositeettina myös valmentajavelho Rane Korpi! Vastassa heillä on Pietarinkadun Oilersin legendajoukkue Tiki Tikkasen johdolla. Ihan tosissaan kaukalossa ei tässä pelissä paineta, mutta onhan se upea mahdollisuus nähdä valtava määrä suomalaista jääkiekkohistoriaa yhtä aikaa!

Ennen liigapeliä julkistetaan uusia nimiä Tappara Hall of Fameen ja juhlistetaan lisää Mikin läksiäisiä, mutta sen jälkeen aletaankin mennä lujaa ja tosissaan.


Jere Karjalainen on tehnyt eniten ylivoimamaaleja Liigassa: 10.

Tapparan vastustaja vuoden viimeisessä kotiottelussa on hallitseva Suomen mestari HPK, jolle Hakametsän-reissu tulee ihan lihasmuistista, sillä viimeksi joukkue vieraili täällä torstaina Ilvestä vastaan. HPK lähti silloin Hakametsästä mukanaan voitto lukemin 5-3.

Tappara puolestaan pelasi torstaina Raumalla, josta kampesi jatkoajan jälkeen voiton lukemin 5-4.

Keskinäiset ottelut tältä kaudelta puolestaan ovat tasan. Tappara voitti alkukaudesta Hakametsässä 2-1 voittolaukausten jälkeen, HPK kuittasi joulukuun alussa Hämeenlinnassa 3-1.

Sarjataulukossa Tappara on toisena ja HPK seitsemäntenä. Piste-eroa joukkueilla on 15.

Kummankin joukkueen kultakypärä on 29 tehopisteessä. Tapparan Kristian Kuuselalla on 11+18, HPK:n Cody Kunykilla 5+24. Tapparan parhaat maalintekijät Jere Karjalainen ja Charles Bertrand ovat osuneet tällä kaudella 13 kertaa, samoin HPK:n Valtteri Puustinen. Valtteri Kemiläinen johtaa Liigan syöttöpörssiä perässään kahden pisteen päässä Kunyk.

Maalivahdeista Tapparalla Christian Heljanko on pelannut viime aikoina enemmän kuin Michael Garteig. Garteig torjui viimeksi HPK:ta vastaan. HPK:n selkeä ykkösvahti on Joona Voutilainen, joka on pelannut koko Liigassa tällä kaudella toiseksi eniten peliminuutteja.

Sivussa kirvesrinnoista on Tyler Morley, kun Tuukka Mäntylä palasi kokoonpanoon torstaina viiden pelin tauon jälkeen. Patrik Puistola ja Toni Utunen ovat nuorten MM-kisoissa. Lainamies Mikko Pukka jatkaa kirvesrinnoissa lauantainakin.

Kuvat: Arno Hämäläinen

Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
15:00 ja 17:00

Hallin ovet auki:
14:00

Lipunmyynti auki:
13:30

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Restelin Happy Hour C-päädyssä ennen peliä!

* Mikki All-Stars vs. Pietarinkadun Oilers Legends klo 15-16
* Uudet Hall of Famen jäsenet klo 17
* Tappara-HPK

Restelin Happy Hour C-päädyssä myös pelin jälkeen, mukana myös ohjelmaa, pelaajahaastattelu ja ruokatarjouksia!

Uusimmat

Suosituimmat