fbpx

Kiekkoviikko huipentuu IFK:n kanssa

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
HIFK
la 30.11. klo 18:30

Kaksi voittoa tällä viikolla napannut Tappara huipentaa viikkonsa Hakametsässä lauantaina Helsingin IFK:n kanssa. Sinisten ja Punaisten keskinäisessä sarjassa on osa kaksi; ensimmäisen pelin Tappara voitti Helsingissä 2-1.

Kumpikin joukkue lähtee peliin tuore voitto alla. Tappara haki perjantaina Jukurien vieraana työteliään voiton 3-2, IFK puolestaan pääsi hekumoimaan kotiyleisönsä edessä kaatamalla liigakärjen Kärpät 2-0. Tällä kertaa Tapparalla muuten on vähän lepoetua puolellaan, sillä vaikka se pelaa nyt peräkkäisinä päivinä ja viikon kolmannen ottelunsa, niin myös IFK pelaa peräkkäispelin ja sillä on jo nyt alla kolme peliä tältä viikolta. Lauantain peli on IFK:lle jo viides viikon sisään.

Perjantain pelien jälkeen Tappara on sarjassa toisensa neljä pistettä Kärppien perässä. HIFK taas on viidentenä 12 pinnaa Tapparaa perässä.


Onko Sinisillä hymy herkässä vielä lauantain myöhäispelin jälkeen?

IFK:n Frans Tuohimaa torjui nollapelin perjantaina Kärppiä vastaan. Maalit puolestaan löivät Jere Sallinen ja tyhjiin ratkaissut Otto Paajanen. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat alkukaudella kuitenkin olleet Teemu Turunen (10+18=28) ja Sebastian Dyk (10+11=21). Edellisen Tappara-pelin jälkeen IFK on vielä vahvistanut ryhmäänsä puolustaja Joonas Järvisellä ja hyökkääjä Michael Keräsellä. Hyökkääjistä Jesse Saarinen, Anton Lundell ja Juha Jääskä ovat loukkaantuneina.

Tappara jatkaa lauantainakin ilman parasta pistemiestään Tyler Morleyta, joka on loukkaantuneena, ja parasta maalintekijäänsä Charles Bertrandia, joka on pelikiellossa. Kultakypärä Kristian Kuusela iski perjantaina kauden 10:nnen maalinsa, yhteensä pisteitä on 23. Kaksi maalia Jukureitakin vastaan syöttänyt Valtteri Kemiläinen johtaa niin pakkien pistepörssiä kuin koko liigan syöttöpörssiä lukemillaan 1+21=22. Maalissa tämän viikon voitot on torjunut Christian Heljanko. Michael Garteig pelasi ensimmäisen IFK-pelin Helsingissä.

Ennen peliä kaukalossa alumnijoukkueet

Illan liigapeli alkaa lauantaimatsille poikkeukselliseen aikaan klo 18.30. Kaukalossa nähdään Tappara ja IFK kuitenkin jo klo 15.45, kun seurojen vanhojen tähtien alumnijoukkueet ottavat yhteen. Kirvesrintojen alumnijoukkueessa nähdään Juha Helminen, Mika Lehto, Harri Laurila, Kari Heikkinen, Tero Karjalainen, Johannes Alanen, Juha Silvennoinen, Riku Suuriniemi, Arto Kulmala, Antti Savolainen, Risto Tuominen, Sami Venäläinen, Miikka Männikkö, Atte Pentikäinen, Pertti Ansakorpi, Torsti Järvenpää, Samuli Rautio, Teemu Virkkunen, Juha Leimu ja Keijo Männistö! Aluminipelin pääsee katsomaan liigapelin lipulla.

Kuvat: Arno Hämäläinen

Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
18:30

Hallin ovet auki:
15:00

Lipunmyynti auki:
15:00

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Alumniottelu Tappara-HIFK klo 15.45-16.45.

Restelin Happy Hour C-päädyssä ennen peliä!

Restelin Happy Hour C-päädyssä myös pelin jälkeen, mukana myös ohjelmaa, pelaajahaastattelu ja ruokatarjouksia!

Uusimmat

Suosituimmat