fbpx

Kotivoitto haussa pitkästä aikaa

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
Ässät
pe 17.1. klo 18:30

Perjantaina Tappara pyrkii jatkamaan Kärppä-voitosta saamalla buustilla eteenpäin, kun Hakametsässä vastaan tulee Porin Ässät. Ässät on se joukkue, joka alkusyksystä katkaisi Tapparan ennätyksellisen voittoputken.

Ässät tosiaan voitti Tapparan Hakametsässä viimeksi voittolaukauskipailun jälkeen maalein 2-1, kun kirvesrinnat ennen sitä olivat voittaneet kaikki kymmenen pelaamaansa liigaottelua. Siinä voittoputkessa Tappara tosin oli Ässätkin jo kaatanut Porissa 5-0, joten voitot keskinäisissä peleissä ovat tasan.

Keskiviikkona Tappara oli Oulussa, jossa se onnistui kaatamaan sarjaa johtavan Kärpät jo kolmannen kerran tällä kaudella. Tälläkin kertaa voittonumerot olivat 3-2. Viimeisin kotivoitto Tapparalla on kuitenkin yli kuukauden takaa, sillä kolme edellistä Hakametsässä pelattua peliä ovat päättyneet tappioihin.

Ässillä puolestaan edellisestä kolmen pinnan pelistä on jo viisi ottelua. Näissä viidessä pelissä se on ottanut yhden jatkoaikavoiton mutta hävinnyt neljästi. Viimeisin peli on viime lauantailta, jolloin Ässät hävisi Raumalla Lukolle 2-3.

Sarjataulukossa Tappara on toisena seitsemän pistettä Kärppiä perässä ja kolme pistettä Ilvestä edellä. Ässät on viimeisellä playoff-paikalla sijalla 10 perässään pisteen päässä SaiPa ja viiden pisteen päässä TPS.


Michael Garteig pelasi keskiviikkona loistopelin.

Kristian Kuusela ja Jere Karjalainen, Tapparan parhaat pistemiehet, keräsivät kumpikin keskiviikkona Oulussa tehot 1+2. Kuuselalla on yhteensä 39 pistettä, Karjalaisella jo nyt uransa ennätyspisteet 36. Hän on myös kirvesrintojen paras maalintekijä 17 osumallaan. Pakkien pistepörssikärki Valtteri Kemiläinen on hänkin tehnyt jo oman kausiennätyksensä 34 pistettä. Maalissa keskiviikkona torjui viidettä kertaa peräkkäin Michael Garteig. Christian Heljangolla on edelleen enemmän pelattuja pelejä koko kauden osalta.

Ässien paras pistemies ja maalintekijä on Tylor Spink, 9+13=22. Hänen kaksoisveljellään Tysonilla on kahdeksan pinnaa vähemmän, mutta myös kymmenen pelattua peliä vähemmän. Heidän väliinsä Ässä-joukkueessa mahtuvat 21 pisteen Peter Tiivola ja joukkueen pakkien pistekärki Jakob Stenqvist, 15 pistettä. Maalivahdeista Daniil Tarasovilla on 25 pelattua peliä, Sami Aittokalliolla 17.

Tyler Morleyta, Patrik Virtaa ja Charles Bertrandia ei nähdä kaukalossa vielä perjantainakaan. Ässilläkin on sivussa ollut useampikin hyökkääjä, mutta ei välttämättä ihan mitään joukkueen avainpelaajia. Porilaisten riveistä alkukaudella säväyttänyt Edwin Hedberg on jo aikoja sitten vaihtanut maisemaa.

Tappara pelaa perjantaina kauden 40:nnen liigapelinsä. Kaksi kolmasosaa runkosarjasta on siis nyt jo takana!

Kuvat: Arno Hämäläinen

Hakametsässä perjantaina

Ottelun alkamisaika:
18:30

Hallin ovet auki:
17:30

Lipunmyynti auki:
17:00

Tapparan toimisto auki:
9-16

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Restelin Happy Hour C-päädyssä ennen peliä!

Restelin Happy Hour C-päädyssä myös pelin jälkeen, mukana myös ohjelmaa, pelaajahaastattelu ja ruokatarjouksia!

Hallin Hook-ravintolassa tarjouksena 12 kpl siipiä + vapaavalintainen juoma 13 €. Hookissa myös ohjelmaa puoli tuntia ennen peliä ja toisella erätauolla, vieraina Patrik Virta ja Rauno Korpi!

Uusimmat

Suosituimmat