fbpx

Runkosarjan viimeinen lauantaipeli!

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
Jukurit
la 2.3. klo 17:00

Lauantaina Tappara pelaa jo runkosarjan kolmanneksi viimeisen kotipelinsä – ja viimeisen viikonloppupelinsä niin koti- kuin vierasmatsitkin mukaan lukien. Runkosarjan viimeisen lauantaipelin vastustajaksi Hakametsään tulee Mikkelin Jukurit.

Jukurit pelaa loppukautensa enää kunniasta. Se ei pääse pudotuspeleihin, mutta ei se myöskään jää sarjan viimeiselle sijalle. Nykyinen sija 14 voi vielä hyvin pelaamalla parantua pari sijaa. Perjantaina se kiusasi kakkospaikan TPS:ää ja johtikin vielä kolmannessa erässä kahdella maalilla, mutta lopulta TPS voitti jatkoajalla 3-2.

Tapparalla on vielä panosta, mm. juuri tuon TPS:n saavuttamisessa. Turkulaiset ovat neljä pistettä edellä. Tapparalla on tekemistä myös takaa-ajajiensa takana pitämisessä, nyt eroa takana olevaan kolmikkoon on seitsemän pistettä. Takaa-ajajista Pelicansilla on yksi peli enemmän vielä jäljellä. Perjantaina Tappara hävisi Jyväskylässä JYPille voittolaukauskilpailun jälkeen 2-3.

Tapparan ja Jukurien keskinäisissä peleissä Tappara on voittanut kaikki kolme tämän kauden peliä. Lukemat ovat olleet 5-1, 4-2 ja 4-3. Tapparalla on yhdeksän ottelun voittoputki Jukureista, kun joukkueet ovat yhteisen liigahistorian aikana kohdanneet 11 kertaa. Jukurit voitti kaksi ensimmäistä peliä, Tappara on sen jälkeen vienyt kaikki.


Joona Luoto ja Anton Levtchi juonivat Tapparan viimeisimmän maalin perjantaina.

Henkiläkohtaisissa pörsseissä ei isoja muutoksia Tapparan osalta perjantaina tapahtunut. Pistepörssin voittokamppailuun liiittyi neljäskin 50 pisteen mies, KooKoon Malte Strömwall. Kristian Kuusela on yksi kolmesta muusta samassa pistemäärässä. Jere Karjalainen ja Joona Luoto olivat Tapparan maalintekijät perjantaina, maalissa torjui Christian Heljanko.

Jukureiden paras pistemies on 32 pinnan Turo Asplund. Myös Miika Roine on ylittänyt 30 pistetttä. Paras maalintekijä on 14 kertaa osunut Vadim Pereskokov. Jukureista kannattaa seurata ennen kaikkea nuoria lainamiehiä, perjantaina maalin tehnyttä JYP-lainaa Anttoni Honkaa ja Tapparasta lainattua Kristian Tanusta, joka on 12 lainapelissään tehnyt tehot 4+2. Maalissa Sami Rajaniemi on ykkönen, ja vielä suuremmin niin nyt, kun kakkosvahti Juhana Aho on loukkaantuneena.

Oma erikoisuutensa illassa on tietysti myös Tapparaa nyt edustavan Teemu Suhosen ensimmäinen peli vanhaa seuraansa ja entisiä joukkuekavereitaan vastaan.

Otso Rantakari ja Matias Lehtonen olivat perjantaina loukkaantuneina sivussa Tapparasta, Jukureista taas mainitun Ahon lisäksi Valtteri Hotakainen ja Janne Ritamäki.

Kuvat: Miikka Jääskeläinen

Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
16:00

Lipunmyynti auki:
15:30

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

AD-kulmassa lasten Aku Ankka -puuhanurkkaus!

C-päädyssä Restelin Happy Hour ennen peliä pelin jälkeen. Pelin jälkeen AC-kulmassa myös pelin jälkeisiä puheita, mukana myös pelaajavierailu.

Uusimmat

Suosituimmat