fbpx

Tapparan pitää tehdä kolme maalia JYPiä enemmän

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
JYP
ti 7.11. klo 19:00

Tiistaina Hakametsässä pelataan Champions Hockey Leaguen ensimmäisen pudotuspelikierroksen toinen osaottelu. JYP voitti viikko sitten omassa kotiottelussaan Tapparan 3-1, joten Tapparan pitää voittaa nyt isommalla marginaalilla edetäkseen jatkoon.

Ensimmäisessä ottelussa JYP meni kahden maalin johtoon Michel Miklíkin ja Antti Suomelan maaleilla, Tappara kavensi kolmannessa erässä Juhani Jasun osumalla, mutta Jani Tuppurainen toi JYPin johtoon vielä lisäpuskuria loppuminuuteilla. Jäähyjä pelissä nähtiin vain yksi kappale kummallekin. Maalivahteina Eetu Laurikainen ja Dominik Hrachovina torjuivat suunnilleen saman verran.

Siten päädyttiin siis JYPin kahden maalin voittoon ja saatiin asetelmat selville ratkaisupeliä varten.


Ainakin kolme kertaa pitää päästä tuulettelemaan osumaa, luultavasti useamminkin.

Lyhyesti vaihtoehdot huomiselle: JYP voittaa millä luvuilla tahansa ja menee jatkoon. Peli päättyy tasapeliin, JYP menee jatkoon. Tappara voittaa yhdellä maalilla, JYP menee jatkoon yhteismaaleilla. Tappara voittaa kahdella maalilla, mennään jatkoajalle (ja mahdollisesti voittolaukauskisaan), jossa voittaja menee jatkoon. Tappara voittaa kolmella tai useammalla maalilla ja menee jatkoon.

Jatkoon mennäkseen Tapparan täytyy siis tehdä kolme maalia JYPiä enemmän huomenna, niistä vähintään kaksi enemmän varsinaisen peliajan 60 minuutin puitteissa.

Seuraavalla playoff-kierroksella tämän otteluparin voittaja kohtaa voittajan parista EV Zug (Sveitsi) ja Kometa Brno (Tšekki). Ensimmäisen ottelun jälkeen Brno on yhdellä maalilla johdossa.

Ratkaiseuottelu Tapparan ja JYPin välillä alkaa Hakametsässä klo 19. Otteluun pääsee Tapparan kausikortilla. Irtolippukausikorttilaisten lippuvihossa peli on nimetty CHL04.

Tero Aalto (Kuvat: Mika Kylmäniemi)

CHL-playoff tiistaina

Ottelun alkamisaika:
19:00

Hallin ovet auki:
18:00

Lipunmyynti auki:
17:30

Tapparan toimisto auki:
9:00-16:00

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Siipikellari on avoinna, myös mobiiliapplikaatiolla voi tehdä tilauksen. Tapparan toimistolta ja jäähallimyynnistä saatavissa myös 19 euron hintaisia Siipilippuja (E-katsomo + 12 kpl siipiä hallin Siipikellarissa).
Pysäköinti on ilmainen.

Uusimmat

Suosituimmat