fbpx

Entinen päävalmentajamme Mikko Saarinen on poissa

Uutiset tarjoaa:

Tappara-yhteisö on vastaanottanut murheellisen viestin entisen Tapparan Liigajoukkueen päävalmentajan siirtymisestä täältä iäisyyteen. Tämä on koskettanut syvältä meitä kaikkia tapparalaisia.

Mikko Saarinen muistetaan pitkäaikaisesta ja tarmokkaasta ponnistelusta tapparalaisen juniori- ja Liigakiekkoilun hyväksi, viimeksi Liigajoukkueen päävalmentajana. Se työ oli pyyteetöntä ja periksiantamatonta ison tapparasydämen omaavan valmentajan työtä.

Mikko oli reilu, rehellinen ja luonteeltaan vahva tapparalainen, joka oli valmis tekemään töitä väliin erittäin vaativissa ja vaikeissa olosuhteissa. Mikko ei selitellyt eikä valittanut, vaikka hänellä olisi ollut siihen usein täysi oikeus joko henkilökohtaisista tai organisaatiostamme johtuvista syistä. Mikko oli aina valmis auttamaan omalla ammattimaisella toiminnallaan seuraamme, välillä jopa joutuen puolustamaan Tappara-logon kunnioittamista julkisuudessa.

Keskustellessani Mikon kanssa muutamia kertoja tämän vuoden aikana hän oli vielä valmis tekemään työtä tapparalaisen menestyksen eteen. Valitettavasti hänen voimansa kuitenkin yllättäen ehtyivät, tällä kertaa viimeisen kerran, liian aikaisin. Syvä hiljaisuus ja kiitollisuus valtasivat mielemme.

Me, jotka saimme tehdä Mikon kanssa läheistä yhteistyötä, arvostimme Mikkoa älykkäänä ja muut huomioon ottavana ihmisenä. Me näimme, että Mikko oli esimerkillinen ja lapsiaan oikeaan ohjaava perheenisä. Katri, Salla ja Atte, koko Tappara-yhteisö ottaa osaa suruunne ja kunnioittaa hiljaista yksityistä surutyötänne.

Tampereella 5. päivänä joulukuuta 2017

Heikki Penttilä
Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja