fbpx

Kausikorttien tilauslomake

Uuden kausikortin tilaus kaudelle 2019-2020
Tämä lomake koskee vain niitä, joilla ei ollut kausikorttia kaudella 2018-2019.
---
Tilaan itselleni runkosarjan 2019-2020 kausikortin siten, että sitoudun samalla Tapparan kausikortin kestotilaajaksi. Maksettuani kausikortin saan kausikorttipaikastani joko muovisen sirullisen kausikortin tai irtolippuvihkon. Kaudella 19-20 kausikortti sisältää kaikki mahdolliset Tapparan runkosarjan kotiottelut, sekä Champions Hockey Leaguen eli CHL:n alkulohkon kotiottelut (3 kpl). Sitoudun samalla siihen, että tämä kausikorttitilaus jatkuu kestotilauksena seuraavin ehdoin:

• Tilaaja voi perua tilauksen kirjallisesti kaksi kertaa vuodessa, ennen sarjakauden alkua kuitenkin viimeistään 15.6. ja kahta viikkoa ennen kevään playoff-otteluiden alkua. Mikäli esimerkiksi tilaaja haluaa perua kestotilauksen ennen sarjakautta 2020-2021, tulee se tehdä 15.6.2020 mennessä. Seuraavan kerran tilauksen keskeytys on mahdollista ennen playoff-kevättä 2020.
• Kausikorttipaikan vaihtaminen maksaa 20 €. Paikan vaihtaminen on mahdollista kauden päätyttyä ennen kulloisenkin sarjakauden alkua Tapparan toimistolla.
• Pelaamattomista playoff-otteluista ennakkoon maksettu ostohinta hyvitetään ainoastaan tulevan kauden kausikorttihinnasta. Tappara ei tee maksupalautuksia.
• Tapparalla on oikeus muuttaa sopimusehtoja ennen sarjakauden alkua viimeistään 1.6. ja Tappara ilmoittaa kausikorttien hinnat aina hyvissä ajoin ennen tilaajan oikeutta perua kestotilaus. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Tapparan verkkosivuilla (www.tappara.fi) tai muulla vastaavalla tavalla.
• Tilaaja on tutustunut huolellisesti Tapparan kausikorttien hinnoitteluun ennen tilausta. Tappara toimittaa kausikortin tilaajalle vain maksua vastaan. Tapparalla on oikeus periä koko kausikortin kauppahinta siitä huolimatta, että tilaaja ei ole maksun laiminlyönnistä johtuen saanut kausikorttia haltuunsa. Kausikortti lähetetään ennen kauden alkua postilähetyksenä, ellei muuta sovita.
• Kausikorttia ei saa siirtää kolmannelle, mikäli kausikortin hinnoittelu perustuu jäsenetuun tai muuhun tilaajan henkilöön liittyvään etuun.
• Tappara käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti (ks. https://www.tappara.fi/liiga/tietosuojaseloste/)

Olen lukenut yllä olevat ehdot ja suostun kestotilaukseen
Aikuishintainen korttiNuorisohintainen kortti (7 - 16 v.)ladattava sirukausikorttiirtolippuvihko

Laskutusosoite

Täytä jos eri kuin toimitusosoite


Kyllä