fbpx

Kirvesklubi

Kirvesklubihinnat yksittäisiin neljännesfinaaliotteluihin kaudella 2018-19

  • seisomaklubi 140 € + alv / hlö
  • pöytävarauksella hinta 170 € + alv / hlö
  • sisältää tarjoilun, ohjelman, sisäänpääsyn klubille ja istumapaikkalipun katsomoon
  • paikallispeleissä hinnoissa +10 €

Tänä syksynä Kirvesklubi myös Champions Hockey Leaguen peleissä!

  • seisomaklubi 105 € + alv / hlö
  • pöytävarauksella hinta 135 € + alv / hlö
  • sisältää tarjoilun, ohjelman, sisäänpääsyn klubille ja istumapaikkalipun katsomoon

 


Peruutukset
Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle viikko ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.


Kirvesklubin vuosijäsenenä saatte useita rahanarvoisia etuja, voitte nauttia kotiottelujen VIP-palveluista ja solmia kontakteja muihin jäsenyrityksiin.

Kirvesklubi 2700 € + alv. / hlö (ei sisällä pääsymaksua itse otteluihin)

  • Tapparan kotiotteluissa sisäänpääsy klubitiloihin seisomapaikalle
  • buffet-tarjoilu juomineen
  • paikka Kirvesklubin erikoistilaisuuksiin, esim. vieraspelimatkalle
  • VIP-parkkikortti
  • klubituote

Kirvesklubi 3800 € + alv. / hlö (ei sisällä pääsymaksua itse otteluihin)

  • Tapparan kotiotteluissa sisäänpääsy klubitiloihin ja oma pöytäpaikka
  • buffet-tarjoilu juomineen
  • paikka Kirvesklubin erikoistilaisuuksiin, esim. vieraspelimatkalle
  • VIP-parkkikortti
  • klubituote

Kirvesklubin jäsenenä saatte myös:

  • Kirvesklubihinnalla omien asiakastilaisuuksien järjestäminen
  • Tappara Shopin tuotteita 15 %:n alennuksella
  • näkyvyyttä jäähallin screenillä, otteluohjelmassa ja Tapparan nettisivuilla

Ruokalistat

PE 22.3. TAPPARA-VASTUSTAJA

  • Viherverso-melonisalaattia ja balsamicoa L,G
  • Savulohiperunasalaattia, tilli-kermaviilikastiketta L,G
  • Tummaa broiler-pekonipataa ja yrttiriisiä L,G
  • Väinon viipaleipää ja tuorejuustolevitettä L

MA 25.3. TAPPARA-VASTUSTAJA

  • Yrttivihersalaattia ja marinoituja kirsikkatomaatteja L,G
  • Paahdettuja yrtti-valkosipuli juureksia L,G
  • Savusaunassa savustettua porsaan kassleria, sinappibearnaisea ja timjamiperunoita L,G
  • Maalaisleipää ja tuorejuustolevitettä L

Muutokset mahdollisia.