fbpx

Tappara tänään ilman maajoukkuemiehiä

Uutiset tarjoaa:

Tappara kohtaa tänään Hakametsässä KooKoon. Edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa Kouvolassa KooKoo kaatoi Tapparan maalein 2-1. Siinä ottelussa Tappara menetti Tyler Morleyn pitkäksi aikaa sairastuvalle, jonne pian joutui myös Tuukka Mäntylä. Kun tänään kokoonpanosta poissa ovat myös Leijonien A-maajoukkueeseen valitut Jere Karjalainen ja Valtteri Kemiläinen, niin vajaalla mutta edelleen varsin kilpailukykyisellä rosterilla kirvesrinnat tänään menevät.

Puolustaja Jeremi Wehmas on tänään pitkästä aikaa kokoonpanossa. Keskushyökkääjä Steven Iacobellis pelaa ensimmäisen ottelunsa Hakametsässä uuden kotiyleisönsä edessä. Maalissa tänään torjuu Christian Heljanko.

Ottelu alkaa Hakametsässä klo 18.30. Tavalliset paikkaliput saa kätevimmin Ticketmasterin verkkokaupasta. Jos haluaa samaan lippuun myös 12 kpl hotwingsejä jäähallin Hook-ravintolassa, niin Tapparan toimistolta ja jäähallin lipunmyynnistä saa myös 25 euron hintaisia siipilippuja, joilla saa wingsien lisäksi istumapaikan E-katsomoon.

Tappara tänään KooKoota vastaan:

76 Anton Levtchi – 11 Patrik Virta – 20 Niko Ojamäki
71 Kristian Kuusela – 28 Jarkko Malinen – 9 Charles Bertrand
96 Sami Moilanen – 88 Steven Iacobellis – 23 Olavi Vauhkonen
42 Otto Rauhala – 61 Juhani Jasu – 70 Matias Lehtonen

33 Veli-Matti Vittasmäki – 4 Teemu Suhonen
19 Ben Blood – 50 Jere Rouhiainen
15 Toni Utunen – 91 Alexander Ytterell
5 Jeremi Wehmas

30 Christian Heljanko
(34 Michael Garteig)