fbpx

Tapparalla kauden tähän asti tärkein peli – ennätysyleisö haussa Mestarien liigassa tiistaina!

Uutiset tarjoaa:

Tiistaina Hakametsässä käynnistyvät Champions Hockey Leaguen pudotuspelit, joissa Tapparan ensimmäisen kierroksen vastustaja on sveitsiläinen EV Zug. Tapparassa odotetaan Hakametsään jopa yli 5000 katsojaa.

Kauden tärkein peli Hakametsässä tähän mennessä onkin tämä ja tässä! Tappara edustaa pudotuspeleissä Suomea ainoana seurana, kun kolme muuta suomalaisseuraa putosivat jatkosta kovatasoisessa sarjassa. Tapparan menestys antaisi Suomelle teoreettisen mahdollisuuden säilyttää neljä joukkuepaikkaa sarjassa ensi vuonnakin.

Tapparan ensimmäisen kierroksen vastustaja on kivikova. EV Zug sijoittui viime vuonna toiseksi Sveitsin liigassa ja seurassa pelaa jopa toistakymmentä maajoukkuetason pelaajaa. Tiistaina pelattavan pelin jälkeen joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen viikon päästä Zugissa, ja jatkoonpääsy kahdeksan parhaan eurooppalaisen seurajoukkueen joukkoon ratkeaa näiden otteluiden yhteistuloksella.

Lipunmyynti huomiseen otteluun on sujunut ennätystahtia kannattajien sekä Tapparan yhteistyökumppanien avittamana. Halliin odotetaan jopa yli 5000 hengen yleisöä, joka olisi seuran selkeä ennätys Mestarien liigan ottelussa.

Mestarien liigaan osallistuu vuosittain 32 Euroopan parasta seuraa, joista pudotuspeleihin on edennyt 16 seuraa. Tästä jatkoon menijät ratkaistaan ottelupareittain siten, että kahden ottelun yhteismaalitulos ratkaisee. Mahdollinen jatkoaika pelataan vasta jälkimmäisessä ottelussa, mikäli yhteismaalit ovat tasan varsinaisen peliajan päättyessä. Jokaisella maalilla tiistaina on siis merkitystä!

Tappara on vuonna 2014 käynnistyneen jääkiekon Mestarien liiga CHL:n perustajaosakas. Se on ainoa suomalaisseura ja yksi kaikkiaan kolmesta seurasta, jotka ovat pelanneet Mestarien liigassa sen jokaisena kuutena kautena. Tapparan tavoitteena on jatkossakin pelata mestarien liigaa joka vuosi ja menestyä näin myös kansainvälisesti seurakiekon huipulla.