fbpx

Team Kuusela vei taitokisan voiton

Uutiset tarjoaa:

Tappara-päivässä Hakametsän jäähallissa nähtiin leikkimielinen mutta tiukka taitokilpailu, jossa voitto ratkesi vasta viimeisellä laukauksella. Tapparan joukkue oli jaettu kahteen ryhmään, Team Kuuselaan ja Team Mäntylään, ja osa oli vielä lainattu nuorten lupausten Team Haastajille. Haastajiltakin nähtiin hyviä suorituksia, mutta voittotaisto käytiin kuuseloiden ja mäntylöiden kesken.

KATSO KUVAGALLERIA

Ykköseksi nousi Team Kuusela, jossa kapteeninsa lisäksi olivat Niklas Bäckström, Veli-Matti Vittasmäki, Jan-Mikael Järcinen, Otso Rantakari, Juho Rautanen, Juhani Jasu, Tomáš Záborský, Joona Luoto ja Anton Levtchi.

Team Mäntylässä joukkuekapteeninsa kanssa kisasivat Matti Järvinen, Valtteri Kemiläinen, Niko Ojamäki, Aleksi Elorinne, Jarkko Malinen, Christian Heljanko, Otto Rauhala ja Antti Erkinjuntti. Jere Karjalainen joutui jättämään kisan väliin, mikä oli paha takaisku joukkueelle.

Team Haastajien kapteenina toimi Otto Mäkinen joukkueenaan Hugo Haš, Miska Kukkonen, Sami Moilanen, Kimmo Rautiainen, Iivari Räsänen, Kasper Simontaival, Kristian Tanus ja Toni Utunen.


Tapsu onnitteli voittajajoukkuetta Team Kuuselaa

Ensimmäisessä lajissa tarkkuusammunnassa Jasu ja Erkinjuntti pudottivat kaikki neljä maalikiekkoa 13 sekunnissa, mutta Jasu teki sen neljällä laukauksella, kun Erkinjuntti käytti viisi, joten ykköseksi Jasu.

Toisessa lajissa lätytettiin kiekkoja esteen yli neljään pikkumaaliin. Nopeimmin kaikkiin neljään maaliin osui kisan viimeisenä laukonut Kuusela, joka tarvitsi osumiinsa vain 17 sekuntia.

Maalivahdit kisasivat esteen yli vastapäiseen tyhjään maaliin osumisessa. Niklas Bäckström ei tarvinnut edes pyytämäänsä ikämieslisää laukoessaan Heljankoa ja Rautiaista nopeammin neljä kiekkoa toisen päädyn tolppien väliin.

Viimeisessä kisassa haettiin kovinta lämäriä. Johtoasemassa oltiin pitkään 153 km/h:n laukauksella, mutta kisan viimeisenä laukojana ja viimeisellä laukauksellaan Otso Rantakari pyssytti tutkaan peräti 160 km/h ja voitti lajin.

Joukkuekisassa yhden tiimin neljän laukojan tulokset laskettiin yhteen. Team Kuusela otti kolme lajivoittoa, Team Mäntylä yhden, ja Team Haastajat jäivät tällä kertaa kolmanneksi kaikissa lajeissa.


Haastajajoukkuettakin hymyilytti vaikkei menestystä tullut.


Kisan juontaja Jantta Alkio haastatteli sata mailia tunnissa laukonutta Otso Rantakaria.


Juhani Jasun näyte tarkkuuskisassa.


Valtteri Kemiläinen veti lämärit oikein kunnon vauhdilla. Tulostakin tuli.


Niklas Bäckström voitti nuoremmat kollegansa Christian Heljangon ja Kimmo Rautiaisen.


Niko Ojamäki puhkomassa tarkkuuskiekkoja.

Kuvat: Saana Hakala. LISÄÄ KUVIA KUVAGALLERIASSA