fbpx

Kotiottelu ja Tappara-pelaajat tavattavissa!

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
JYP
la 14.9. klo 17:00

Liiga pyörähti kunnolla käyntiin eilen, kun Tappara haki kotihallin vieraspelistä Ilvestä vastaan täyden pistepotin. Tänään on kotimatsin vuoro. Hakametsään saapuu JYP sekä Leijonien MM-pokaali, jota pääsee ihailemaan yhdessä Tappara-pelaajien kanssa ottelun jälkeen!

Tappara aloitti siis Liigan paikallisvoitolla Ilveksestä maalein 5-4. Päävalmentajan sanoin, hyvää oli tehtyjen maalien määrä, huonompaa päästettyjen maalien määrä. Mutta pääasia, etä niiden suhde on tällä tavoin oikeinpäin ja voittoja tulee.

Kahdella tehopisteellä kautensa avasi peräti kuusi miestä, joista Tyler Morley teki kaksi maalia, Kristian Kuusela, Niko Ojamäki ja Anton Levtchi keräsivät 1+1 sekä Charles Bertrand ja Valtteri Kemiläinen 0+2. Maalissa pelasi Christian Heljanko.


Tyler Morley avasi Liiga-pelit Tapparassa kahdella maalilla.

Myös JYP avasi kautensa voitolla, kun se kaatoi kotonaan hallitsevan mestarin HPK:n 3-2. Myös JYP teki voittomaalin rikkoen tasatilanteen samoilla hetkillä kuin Tapparakin vajaat viisi minuuttia ennen loppua. Voittomaalin teki Julius Nättinen. Kahteen pisteeseen pääsivät 1+1 tehneet Miska Siikonen ja Mikko Kalteva.

JYPin uusien pelaajan hankinta on tällä kaudella ollut varsin maltillista, kun mainitun Siikosen lisäksi uusia kenttäpelaajia ovat vain Patrik Siikanen ja Valtteri Kakkonen, joista kumpikaan ei mahtunut avauspelissä kokoonpanoon. Tutumpia nimiä ovat uudet maalivahdit Riku Helenius ja Markus Ruusu – tosin joukkueessa on ennestäänkin jo Eetu Laurikainen, joka myös torjui perjantain ottelun.

Viime kaudella JYP oli Tapparalle paha vastus: Tappara ei voittanut kertaakaan neljästä kohtaamisesta. Kolmesti JYP voitti voittolaukauskilpailun jälkeen, kerran Hakametsässä suoraan varsinaisella peliajalla.

Nimikirjoituksia pelin jälkeen

Ottelun jälkeen koko Tapparan saatavilla oleva liigajoukkue (Mestis-komennukset ym. pois) nousee hallin A-käytävälle jakamaan nimikirjoituksia. Paikalla nähtävissä on myös Leijonien keväällä voittama IIHF:n maailmanmestaruuspokaali. Sehän sopii, koska nimikirjoituksiakin on jakamassa myös kaksi maailmanmestaria: Kristian Kuusela ja Niko Ojamäki.

Illan kokoonpanot julkistetaan klo 13.

Liput otteluun Ticketmasterin verkkokaupasta! Tai voi käydä asioimassa myös Tapparan toimistolla, joka näin lauantaisin kotipelipivinä on avoinna klo 12-15.

Kuvat: Arno Hämäläinen

Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
16:00

Lipunmyynti auki:
15:30

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Kokeile Restis-sovellusta Tappara-applikaation kautta ja tilaa tarjoilut suoraan katsomopaikallesi!

Pelin jälkeen koko joukkue jakamassa nimikirjoituksia hallin A-käytävällä! MM-pokaali paikalla!

Uusimmat

Suosituimmat