Tapparan lippulahjakortiT LIIGA & CHL kotiotteluihin 2021-2022

Tietoa lahjakortista

Toiveenne on kuultu. Lippulahjakortin voi nyt ladata vapaavalintaiselle summalle ja voit hyödyntää sen useamman lipun ostoon tai käyttää osissa.

Lahjakortti on helppoa tapa muistaa ystävää tai läheistä, voit valita haluamasi summan lahjakortille, eikä saldoa ole pakko käyttää yhdellä ostokerralla. Näin siitä riittää iloa myös pidemmäksi aikaa.


Lahjakortti on voimassa kaikissa Tapparan Liigan ja CHL:n kotiotteluissa vuoden ostotapahtuman jälkeen. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Lippu.fi jälleenmyyntipisteissä, Tapparan toimistolla sekä jäähallin lipunmyyntipisteessä. Voit ostaa lahjakortin helposti verkosta tai Tapparan toimistolta. Ostaessasi lahjakortin verkosta, toimitetaan se sinulle postitse.

Lahjakortin arvoa ei vaihdeta rahaksi eikä Tappara tee lahjakorteille lippuvarauksia.


Uutuutena saatavilla myös Tapparan VIP-Voucher!

Tietoa VIP-voucherista

Uutena tuotteena tarjoamme VIP-Voucheria.

VIP-voucher on lahjakortti, joka käy yhteen Tapparan Liigan runkosarjan, tai CHL- mestarien Liigan kotiotteluun.* VIP-voucherin voit myös ostaa lahjaksi esimerkiksi läheiselle tai ystävälle. VIP-voucher eroaa lahjakortista siten, että se oikeuttaa pääsyyn VIP-tiloihin ottelutapahtuman aikana.
(*Pois lukien Tampereen Kannen areenan avausottelu.)

VIP-voucherit ovat myynnissä verkkokaupassamme ja Tapparan toimistolla.

Hinta

VIP-voucher 235 € sis. alv 24%

Ostettuasi VIP-voucherin, vaihdetaan se VIP-lippuun ottamalla yhteyttä Tapparan myyntipalveluun 020 7457 500 / tappara@tappara.fi.

Huomioithan, että VIP-tilojen saatavuus voi vaihdella ottelukohtaisesti