Tappara Fan Club - SUOMEN SUURIN!

Jäseniä Tappara Fan Clubissa on tällä hetkellä yli 4000 - enemmän kuin missään muussa maksullisessa Fan Clubissa Suomessa.

Liiga-Tappara Fan Club ry on Suomen suurin kannattajayhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on jääkiekkokulttuurin edistäminen ja ylläpitäminen jäsentensä keskuudessa. Tappara Fan Club järjestää muun muassa kausittain vieraspelimatkoja, kehittää kannattajatoimintaa katsomossa yhdessä SiniOranssien kanssa ja julkaisee kolme kertaa kauden aikana jäsenlehden. Tappara Fan Club tekee myös paljon hyväntekeväisyyttä, viime vuosien kohteina ovat olleen TAYS EVA-yksikkö ja lastensairaala, Hope ja Tapparan eri juniorijoukkeet.

Jäsenmaksu uusille jäsenille kaudeksi 2024–2025 päätetään vuosikokouksessa ja jäsenmaksu on aina kausikohtainen maksuajankohdasta riippumatta.


Jäseneksi voit liittyä helposti tästä!


Tappara Fan Clubin toimintaan voit tutustua Fan Clubin kotisivuilla, Fan Clubin uudella toimistolla tai tulla vaikka juttelemaan Tapparan kotiotteluissa B-käytävän infopisteellä!Tappara Fan Club ry toimisto

Kansikatu 8, 33100 Tampere

Tapparafanclub.fi

Katso saapumisohje tästä

Avoinna

Poikkeukset:

Perjantaina 3.11. sulkeutuu klo 15:00

Ti-Pe klo 10–11:30 ja 12–16

Sähköpostitse ja puhelimitse tavoittaa joka päivä klo 9–16

Hallitus

Puheenjohtaja
Pertti Rantanen

Varapuheenjohtaja
Jarkko Koskinen

Sihteeri
Oona Puustinen

Rahastonhoitaja
Nina Vuorivirta

Jäsenet
Milja Luoma
Jere Kivelä
Saku Terho

TFC toimistopäällikkö​​​​​​​

Oona Puustinen

Puh. 020 745 7525

​​​​​​​etunimi.sukunimi@tappara.fi

fan.club@tappara.fi


Fanimatkojen pelisäännöt

 • Alle 18-vuotiaalta yksin matkustavalta tarvitaan kirjallinen tai sähköpostitse toimitettu huoltajan lupa osallistua matkalle.
 • Matkalle lähdetään sovittuun aikaan Keskustorin Vanhalta Kirkolta. Mikäli tulet matkan varrelta mukaan tai jäät pois kesken matkan, sovi siitä etukäteen matkaa varatessasi.
 • Kaikki matkat järjestetään laadukkailla busseilla ja ammattikuljettajilla. Busseissa noudatetaan bussiyhtiön sääntöjä!
 • Bussissa tupakoiminen on kielletty.
 • Roskat laitetaan niille varattuihin pusseihin. Jos bussin sotkee, siitä veloitetaan bussiyhtiön normaali siivousmaksu. Paluumatkan jälkeen bussista lähdettäessä jokainen siivoaa ja tarkistaa paikkansa ja ottaa mukaan kaikki omat tavaransa.
 • Matkanjärjestäjällä on oikeus olla ottamatta matkoilleen henkilöitä, jotka häiritsevät muita matkalaisia ja/tai jättävät noudattamatta matkanvetäjien ohjeita.
 • Alkoholin tarjoaminen alaikäiselle ja sen nauttiminen alle 18-vuotiaana on matkan aikana ehdottomasti kielletty!
 • Kaupunkien ja jäähallien järjestyssääntöjä on noudatettava. Yleisillä paikoilla omien alkoholijuomien nauttiminen on kielletty.
 • Jokainen matkalle lähtijä on vastuussa itsestään, huolehtii aikatauluista, omaisuudestaan, yleisistä järjestyssäännöistä ja kotiin pääsystään.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Voit ilmoittaa kerrallaan maksimissaan viisi henkilöä, täyty yhtä monta lomaketta kuin montako lähtijää ilmoitat.

Vieraspelimatkojen vastuullinen järjestäjä on Tappara Fan Club ry.Liiga-Tappara Fan Club ry:n tarkoitus ja toiminta

Fan Clubin tarkoituksena on hyvän jääkiekkokulttuurin edistäminen ja ylläpitäminen jäsentensä keskuudessa.

Tarkoitustaan Fan Club toteuttaa:

 1. Järjestämällä jäsenilleen mm.
  • pelimatkoja
  • pelaajatapaamisia
  • jälkipelitapahtumia
  • arvontoja
 2. Harjoittamalla julkaisutoimintaa
 3. Jakamalla vuosittain junioristipendejä mahdollisuuksien mukaan.


Lyhyt historia

Ensimmäinen Tappara Fan Club perustettiin v. 1985. Fan Clubiin liittyminen oli ilmaista ja vuosien varrella rekisteriin tuli 15000 jäsentä eri puolilta Suomea. Toiminta oli passiivista; vain kerran vuodessa lähetettiin jäsenpostia.

90-luvun alussa fanien keskuudessa heräsi ajatus järjestäytyneestä fanitoiminnasta. Liiga-Tapparan johdon kanssa käytiin keskusteluja ja siitä kaikki alkoi.

Aktiivinen toiminta alkoi 1.9.1992. Toiminnan kasvaessa taloudellisesti ja toiminnallisesti niin merkittävästi, jouduttiin harkitsemaan itsenäisen yhdistyksen perustamista. Liiga-Tappara Fan Club ry perustettiin 21.4.1994. Nykyisessä maksullisessa klubissa on jäseniä yli 4000 - enemmän kuin missään muussa maksullisessa Fan Clubissa Suomessa.

Y-tunnus 1727591-6
Kansikatu 8, 33100 Tampere
fan.club@tappara.fi


Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su