Tappara Fan Club - SUOMEN SUURIN!

Jäseniä Tappara Fan Clubissa on tällä hetkellä yli 4000 - enemmän kuin missään muussa maksullisessa Fan Clubissa Suomessa.

Fan Clubin toimintaan voit tutustua Fan Clubin kotisivuilla tai tulla vaikka juttelemaan Tapparan kotiotteluissa B-käytävän infopisteellä. Samalla voit varata vaikkapa vieraspelireissun.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen fan.club@tappara.fi tai tfcpuuhamiehet@gmail.com.

Fan Clubin jäsenenä voit hankkia jäsenhintaisen kausikortin ja hyödyt myös monista muista eduista. Jäseneduista ja muusta toiminnasta voit lukea lisää Fan Clubin sivuilta.

Fan Clubin jäsenmaksu (kausi 2022–23) on 25 euroa uusilta jäseniltä ja vanhoilta jäseniltä 20 euroa. Liity jäseneksi tästä >>

​​​​​​​SiniOranssit ovat yhdistyneet Tappara Fan Clubin alajaostoksi.


Liiga-Tappara Fan Club ry:n tarkoitus ja toiminta

Fan Clubin tarkoituksena on hyvän jääkiekkokulttuurin edistäminen ja ylläpitäminen jäsentensä keskuudessa.

Tarkoitustaan Fan Club toteuttaa:

 1. Järjestämällä jäsenilleen mm.
  • pelimatkoja
  • pelaajatapaamisia
  • jälkipelitapahtumia
  • arvontoja
 2. Harjoittamalla julkaisutoimintaa
 3. Jakamalla vuosittain junioristipendejä mahdollisuuksien mukaan.


Lyhyt historia

Ensimmäinen Tappara Fan Club perustettiin v. 1985. Fan Clubiin liittyminen oli ilmaista ja vuosien varrella rekisteriin tuli 15000 jäsentä eri puolilta Suomea. Toiminta oli passiivista; vain kerran vuodessa lähetettiin jäsenpostia.

90-luvun alussa fanien keskuudessa heräsi ajatus järjestäytyneestä fanitoiminnasta. Liiga-Tapparan johdon kanssa käytiin keskusteluja ja siitä kaikki alkoi.

Aktiivinen toiminta alkoi 1.9.1992. Toiminnan kasvaessa taloudellisesti ja toiminnallisesti niin merkittävästi, jouduttiin harkitsemaan itsenäisen yhdistyksen perustamista. Liiga-Tappara Fan Club ry perustettiin 21.4.1994. Nykyisessä maksullisessa klubissa on jäseniä yli 4000 - enemmän kuin missään muussa maksullisessa Fan Clubissa Suomessa.

Y-tunnus 1727591-6
Kansikatu 1 LT3, 33100 Tampere
fan.club@tappara.fi

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su