VSOF VERY SUPERIOR OLD FAN CLUB

On Tapparan ikikannattajien klubi.


​​​​​​


Uusi kausi käynnistyy taas. Tapparalla katkesi viime keväänä monen vuoden mitaliputki mutta tulevallakin kaudella joukkue on taas materiaaliltaan hyvä ja mestaruustoiveet taas täysin perusteltuja.​​​​​​​Myös VSOF jatkaa hyvällä miehityksellä päävetäjänään edelleen vuoden 1986 mestaruuskapteeni Lasse Litma. Tapaamisia on valmisteltu runkosarjaan ja playoff-pelin yhteyteen.​​​​​​​Tuttuun tapaan VSOF:n vaatimuksiin kuuluvat Tapparan kausikortti kaudelle 2021-22 sekä vähintään 60 vuoden ikä. Hintakin pysyy samana 60 € / kausi.


​​​​​​​

Tappara VSOF Club (Very Superior Old Fan)

On Tapparan ikikannattajien klubi. Tapparan fanitus kestää koko elämän. Vaatimuksina henkilökohtaiseen jäsenyyteen ovat 60 vuoden ikä, kausikortti ja seuralle sykkivä sydän. Klubin jäsenmaksu on 60 euroa kaudessa. Jäsenten maksimimäärä on 50 tiloista johtuen. Kerhon isäntänä toimii Lasse Litma.


​​​​​​​Klubin toiminta kaudella 2021-2022

  • kokoontumiset runkosarjan ottelun yhteydessä kerran syksyllä ja kerran keväällä, kolmas tapaaminen Tapparan mahdollisen playoffien ensimmäisen vieraspelin aikana, ottelua seuraamme etänä isolta screeniltä.
    • kaikissa tapahtumissa tarjoilua
  • ensimmäinen tapaaminen on lokakuussa, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin syyskuun aikana
  • Klubin uusille jäsenille yhtenäinen, ainutlaatuinen pinssi omalla VSOF-logolla
  • Vanhojen juttujen muistelua ja uusien keksimistä


Lisätiedot: Lasse Litma p. 0500 622 316, lasse.litma@elisanet.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan ystävällisesti nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen mikäli sellainen on.