Pysäköinti kaudella 2023–2024 NOKIA ARENALLA


Pysäköintipaketti sisältää kaikki Nokia Arenalla pelattavat runkosarjan kotiottelut kauden 2023–2024 aikana. Tuote oikeuttaa pysäköintiin Tapparan runkosarjan kotiotteluiden aikana P-Asemalla, P-Tamperetalossa tai P-Tullintorilla nimeämättömälle paikalle. Pysäköintioikeus ei takaa vapaata paikkaa tietyssä pysäköintikohteessa, joten jos esim. P-Tampere-talo on täynnä, tulee tällöin pysäköidä P-Asemalle tai P-Tullintorille.

  • P-Asema Rautatienkatu 25, Tampere
  • P-Tampere-talo Åkerlundinkatu 4, Tampere
  • P-Tullintori Åkerlundinkatu 10 / Pinninkatu 50, Tampere
  • P-Hämppi


Lätkäparkkituotteella tehdyt pysäköinnit veloitetaan käytön mukaan. Hinta on 2,20 €/h ja veloitusrytmi on 1,10 €/alkava 30 min

Pysäköintioikeus on voimassa alkaen tunti (1 h) ennen ottelun alkua ja kokonaisuudessaan neljä tuntia: Esimerkiksi ottelu alkaa klo 18:30, jolloin pysäköintioikeus on voimassa klo 17:30 – 21:30. Muuna aikana pysäköinnistä veloitetaan kunkin pysäköintikohteen hinnaston mukainen maksu.


Pysäköintioikeuden vuokraaminen

Pysäköinti tapahtuu puhelimeen ladattavalla Moovy-pysäköintisovelluksella. Sovellukseen voi tutustua osoitteessa www.moovy.fi. Pysäköintioikeuden voi vuokrata suoraan Moovy-sovelluksen Kaupasta tai Moovyn yritystilin kautta. Sovelluksen kautta vuokrattavien paikkojen maksu veloitetaan käyttäjätilille lisätyltä maksukortilta.

Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä. Yrityksen voivat hankkia pysäköintioikeuden laskulla osoitteesta https://business.moovy.fi.


Nokia Arenan kausikorttipysäköinti on ostettavissa vain Moovyn kautta.


Lisätietoja pysäköintipaketista saatte asiakaspalvelustamme

Moovy

Asiakaspalvelu puh. 03 387 8222

asiakaspalvelu@moovy.fi

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su