Keskiviikko 22.9. 18:30 VS.

Pysäköinti kaudella 2021-2022


PysäköintiLIPUT HAKAMETSÄÄN syksylle 2021

Osa Hakametsän alueen pysäköintipaikoista on maksullisia. Hiekkakenttä sekä harjoitushallien pysäköintipaikat ovat maksuttomia. Pysäköintialueella on liikenteenohjaus saavuttessa otteluun. Pysäköinnin maksat joko koko kauden kattavalla Parkkikortilla tai hankkimalla yksittäisen pysäköintilipukkeen.

PARKKIKORTTI

Syksyn 2021 Hakametsän parkkikortin hinta on 40€. Parkkikortti toimii Tapparan runkosarjan kotiotteluissa syksyllä 2021 Hakametsässä.

Tilaa parkkikortti TÄSTÄYKSITTÄISEN PYSÄKÖINTILIPUKKEEN HANKKIMINEN:

  • Ennakkoon Lippupisteen ennakkomyyntipisteistä tai jäähallin lipunmyynnistä 5,00 €
  • Moovy / Parkman mobiilisovelluksilla (Pysäköinnin hinta 5,49 €)
  • Lipunmyyjiltä parkkialueelta 5,00 €

INVAPYSÄKÖINTI:

Hallin C-päädyn kohdalta, lipunmyynnin lähettyviltä löytyy 14 kpl kyltein merkittyä invapaikkaa. Näille paikoille pysäköinti on maksutonta asianmukaisella pysäköintiluvalla. Muille paikoille pysäköinti on maksullista.

PYSÄKÖINTIALUEET HAKAMETSÄÄN

Sininen alue maksullinen pysäköinti liigapeleissä, oranssi alue ilmainen pysäköinti, punainen alue erikoisluvalla.

Sininen alue maksullinen pysäköinti liigapeleissä, oranssi alue ilmainen pysäköinti, punainen alue erikoisluvalla.

Parkkikortit syksylle 2021 myynnissä verkkokaupassa


Saatavilla Moovyssa 25.12.2021 asti.

Pysäköintipaketti sisältää kaikki UROS LIVE -areenalla pelattavat runkosarjan kotiottelut kauden 2021-2022 aikana. Tuote oikeuttaa pysäköintiin Tapparan runkosarjan kotiotteluiden aikana P-Asemalla, P-Tamperetalossa tai P-Tullintorilla nimeämättömälle paikalle. Pysäköintioikeus ei takaa vapaata paikkaa tietyssä pysäköintikohteessa, joten jos esim. P-Tampere-talo on täynnä, tulee tällöin pysäköidä P-Asemalle tai P-Tullintorille.


  • P-Asema Rautatienkatu 25, Tampere
  • P-Tampere-talo Åkerlundinkatu 4, Tampere
  • P-Tullintori Åkerlundinkatu 10 / Pinninkatu 50, Tampere


Pysäköintipaketin hinta kaudelle 2021-2022 on 175 € (sis. alv).

Ensimmäiset pelit UROS LIVE- areenalla pelataan joulukuussa ja pysäköintipaketti veloitetaan kerralla 1.1.2022. Pysäköintioikeus on voimassa alkaen tunti (1 h) ennen ottelun alkua ja kokonaisuudessaan neljä tuntia: Esimerkiksi ottelu alkaa klo 18:30, jolloin pysäköintioikeus on voimassa klo 17:30 – 21:30. Muuna aikana pysäköinnistä veloitetaan kunkin pysäköintikohteen hinnaston mukainen maksu.


Pysäköintioikeuden vuokraaminen

Pysäköinti tapahtuu puhelimeen ladattavalla Moovy-pysäköintisovelluksella. Sovellukseen voi tutustua osoitteessa www.moovy.fi. Pysäköintioikeuden voi vuokrata suoraan Moovy-sovelluksen Kaupasta tai Moovyn yritystilin kautta. Sovelluksen kautta vuokrattavien paikkojen maksu veloitetaan käyttäjätilille lisätyltä maksukortilta.

Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä. Yrityksen voivat hankkia pysäköintioikeuden laskulla osoitteesta https://business.moovy.fi.


UROS LIVE -areenan kausikorttipysäköinti on ostettavissa vain Moovyn kautta.


Lisätietoja pysäköintipaketista saatte asiakaspalvelustamme

Moovy

Asiakaspalvelu puh. 03 387 8222

asiakaspalvelu@moovy.fi