Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Lasten Lauantai on erinomainen paikka pelata hyvin

Lauantai 29.9. 17:00 VS.

Tappara on hävinnyt alkukaudella enemmän kuin moniin moniin vuosiin ja paljon enemmän kuin mitä siltä tällä kaudellakin odotettiin. Nyt sen on vihdoin käännettävä vaihde huonon pelaamisen asennosta hyvän pelaamisen asentoon. Lauantaina vastassa Hakametsässä on SaiPa.

Tapparan viides tappio kuudessa pelissä tuli perjantaina Kuopiossa KalPaa vastaan 4-3. Kolme kertaa Tappara kävi johdossa, mutta menetti sen joka kerta eikä saanut matkaan taaskaan pistettäkään. Itsensä keräämiseen on vain hetki, sillä pitkän kotimatkan jälkeen lauantaina kotikaukalossa vastassa on levännyt SaiPa, joka on vielä alkukauden kärkijoukkueitakin.

SaiPan edellinen peli oli viime keskiviikkona, silloin se voitti kotonaan Ässät 4-1. SaiPan saldo on täysin päinvastainen kuin Tapparan: viisi voittoa, joista yksi vl-kisassa ja vain yksi tappio.

Lappeenrannassa jatketaan Tero Lehterän valmennuksessa. Kauden uudet hankinnat eivät ole sieltä kiekkokuvaston tutuimmasta päästä, vaan ainoat Liigassa vakiona pelanneet uudet miehet ovat pakit Robin Salo ja Veeti Vainio. Erik Autio, Santeri Virtanen, Tyler Morley, Emil Oksanen ja kumppanit eivät suurelle yleisölle vielä paljoa sano.

Uusista miehistä Morley on aloittanut kauden parhaimmin ja kantaa SaiPan kultakypärää tehoin 3+5=8. Ahti Oksanen on joukkueen paras maalintekijä neljällä osumalla. Maalivahdeista Frans Tuohimaa on pelannut viisi peliä ja Niclas Westerholm yhden. Uuden Red Bull -kypärän kantajaa, eli alle 20-vuotiasta pistemiestä, SaiPasta ei vielä löydy.

Takkuavasta Tapparasta kauden yritteliäin ja myös tehokkain on ollut Tomáš Záborský, jolla on tehot 1+6=7. Niko Ojamäki on osunut neljästi. Christian Heljanko on aloittanut kaikki kauden pelit ja tehnyt vain kerran hetkeksi tilaa Niklas Bäckströmille. Red Bull -pelaaja Tapparasta on Kasper Simontaival, mikäli on lauantaina kokoonpanossa.

Lauantai on Hakametsässä Lasten lauantai, hallin ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen peliä ja käytävillä on kaikenlaista lastenohjelmaa aina Ryhmä Hausta lähtien. Liputkin ovat kalleimmillaan vain 9 euroa! Lue lisää tästä.

Tero Aalto (Kuvat: Miikka Jääskeläinen)


Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
15:30

Lipunmyynti auki:
15:00

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Liput vain 9 euroa!