Perjantai 25.9. 17:00 VS.

Lauantaina Hakametsässä iso peli!

Lauantai 13.4. 17:00 VS.

Tärkeitä pelejä on väännetty jo yli viikko Tapparan ja HPK:n välillä, mutta lauantaina on edessä niistä kaikista tärkein. Viides ottelu määrää sen, kumpi joukkueista saa ensimmäisenä katkopaikan sarjalle maanantaiksi. Neljän ottelun jälkeen voitot ovat tasan 2-2 ja vain kotivoittoja on nähty.

Edellisen kerran kaukalossa oltiin torstaina Hämeenlinnassa, missä kotijoukkue HPK joutui peliin varamiehisenä, mutta onnistui silti kaapimaan voiton jatkoerässä. Kaiken muun tasaisen lisäksi nyt siis myös jatkoerävoitot ovat tasan. Pelillisiä tai taktisia niskalenkkejä vastustajista ei vielä ole saatu kumminkaan puolin.

Tappara paransi kolmannesta pelistä neljänteen niin aloituksia kuin jäähyalttiuttaankin ja oli niissä torstaina hyvällä tasolla, vaikkakin pelin molemmat jäähyt sattuivatkin päällekkäin ja tarjosivat Kerholle paikan avausmaaliin. Nyt kuitenkin jäätiin maalinteossa tehottomiksi ja pysähdyttiin yhteen maaliin. Sarjan neljän pelin jälkeen Tapparan kärkihyökkääjistä vain Kristian Kuusela ja Tomáš Záborský ovat onnistuneet maalinteossa. Kuuselan neljän maalin lisäksi vain Anton Levtchi, Joona Luoto ja Tuukka Mäntylä ovat pudotuspeleissä tehneet enemmän kuin yhden maalin, heistäkin kahdella maalit ovat tulleet samassa pelissä. Maalintekotalkoisiin tarvitaan useampia miehiä.

HPK:lta puuttui siis torstaina kentällisen verran vakiomiehiä kovimpina poissaolijoinaan kultakypärä Teemu Turunen ja toinen tehohyökkääjä Niclas Lucenius. Lauantaiksi varmasti ainakin osa heistä tervehtyy pelaamaan. Varamiehillä otettu voitto oli taatusti iso buusti hämeenlinnalaisille.

Viides peli on todella iso peli. Voittaja ottaa kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan ja ajaa häviäjän pelaamaan pakkovoitosta maanantaina.

Yksi jännityksen kohde on myös Kristian Kuuselan seuraava tehopiste. Syntyi sitten maali taikka maalisyöttö, sen myötä Kuusela nousee Liigan playoffien kaikkien aikojen pistepörssin kärkipaikalle ohi 25 vuotta sitten pelaajauransa lopettaneen Kari Jalosen.

Ottelu alkaa Hakametsässä klo 17. Jo klo 15 hallin pihassa aukeaa Meijoun Playoffs-teltta. Tervetuloa!

Kuvat: Saana Hakala


Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
15:30

Lipunmyynti auki:
15:00

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Meijoun Playoff-teltta aukeaa jo klo 15, ottelulipulla sisään! Teltassa Happy Hour klo 15-16.30.
Ottelun jälkeen Happy Hour uudelleen Restelin hurjien ruokatarjousten kera!

C-päädyn Restel-pisteissä Happy Hour klo 15.30-16.30.

Hallin AD-kulmassa kisoja ja arvontoja! Palkintona mm. Tapparan aito CHL-pelipaita.