fbpx

Maanantaina jatketaan neljännesfinaaleita Hakametsässä

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
Lukko
ma 25.3. klo 18:30

Neljännesfinaalit ovat edenneet kolmansiin peleihin, jotka pelataan maanantaina. Hakametsässä kohtaavat Tappara ja Lukko toisensa kolmannen kerran neljän päivän sisällä. Kahden pelin jälkeen voittoja on vain Tapparalla.

Tappara on voittanut kummatkin aiemmat pelit maalein 3-2, mutta hiukan eri tavoilla. Ensimmäisen pelin toisessa erässä johtoon päästyään se piti Lukon takaa-ajoyritykset lähes täysin kurissa. Toisessa pelissä Raumalla Lukko pommitti päätöserässä kovaa, sai yhden kavennusmaalin mutta tasoittamisen Tappara kielsi maalivahtinsa Christian Heljangon johdolla.

Anton Levtchistä tuli sarjan toinen pelaaja, ensimmäinen kirvesrinta, joka on tehnyt kaksi maalia. Toinen on Lukon Arttu Ilomäki. Eniten tehopisteitä sarjan kahdessa pelissä on kerännyt Tapparan Jan-Mikael Järvinen, jolla on kolme syöttöpinnaa. Kahdessa tehopisteessä ovat jo mainittujen lisäksi Tapparan Kristian Kuusela (1+1) sekä kahden syöttöpisteen puolustajat Teemu Suhonen Tapparasta ja Tarmo Reunanen Lukosta.

Kummallakin joukkueella on sama maalivahti pelannut molemmat pelit. Lauantaina Christian Heljanko voitti päätöserän torjunnoillaan koko pelin ja otti tässä taistelussa pienen edun Tapparalle. Edelleen molemmilla on hyvät ja kokeneet toiset veskaritkin heittää tarvittaessa peliin.

Tappara on pelannut molemmat pelit samalla miehistöllä ja kokoonpanolla. Reservissä mahdollisuutta odottaa kentällisen verran miehiä. Lukko käytti lauantaina kahta uutta miestä perjantaihin verrattuna.

Nyt aletaan sarjassa etenemään jo jonkinlaisiin käännekohtiin. Jos Lukko voittaa maanantaina, sarja on ikään kuin “normaalitahdissa”. Jos Tappara voittaa, se vääntää Lukon jo todelliseen ahdinkoon ennen neljättä peliä. Nyt suurempaan rooliin nousee entisestään se, kumpi pystyy parantamaan enemmän edellisistä peleistä.

Kuvat: Saana Hakala

Hakametsässä maanantaina

Ottelun alkamisaika:
18:30

Hallin ovet auki:
17:00

Lipunmyynti auki:
16:30

Tapparan toimisto auki:
9-16

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Meijoun Playoff-teltta aukeaa jo klo 16.30, ottelulipulla sisään!
Teltassa Happy Hour klo 16.30-18.
Ottelun jälkeen Happy Hour uudelleen Restelin hurjien ruokatarjousten kera!

C-päädyn Restel-pisteissä Happy Hour klo 17-18.

Uusimmat

Suosituimmat