Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Sarjassa ensimmäinen katkopaikka

Keskiviikko 28.3. 18:30 VS.

Keskiviikkona Hakametsässä pelataan Tapparan ja KalPan välisen neljännesfinaalisarjan viides ottelu. Neljästä aiemmasta pelistä KalPa on voittanut yhden ja Tappara kolme. Se tarkoittaa sitä, että Tappara on yhden voiton päässä semifinaaleista, ja se voitto on mahdollista ottaa jo keskiviikkona Hakametsässä!

KalPan on siis voitettava Tappara kolmesti peräkkäin päästäkseen jatkoon. Maanantaina Kuopiossa nähtiin sarjan ensimmäinen vierasvoitto ja samalla sarjan ensimmäinen yli yhden maalin voitto, kun Tappara haki voiton maalein 3-0. Tällä kertaa kaikki maalit syntyivät tasaviisikoin. Kahdessa edellispelissä rymynnyt KalPan ylivoimapeli otettiin nyt kiinni.

Maalintekijätilastoihin kirjattiin Tapparalle jo kymmenes ja yhdestoista eri maalintekijä tähän sarjaan, kun listaan liittyivät nyt sentterit Jan-Mikael Järvinen ja Juhani Jasu. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat ovat neljän pisteen Otso Rantakari (2+2) ja Tomáš Záborský (1+3). Maalissa Dominik Hrachovina torjui playoffs-kevään ensimmäisen nollapelinsä.

KalPan maalit ovat siis syntyneet valtaosin erikoistilanteista. Osin senkin vuoksi maalintekijätkin ovat olleet harvassa, kun vain neljä miestä on osunut. Kai Kantola ja Janne Tavi ovat tehneet kolme maalia mieheen. Niko Hovinen on aloittanut kolme viimeisintä peliä maalissa.

Homman nimi on varsin yksinkertainen keskiviikkona: KalPan on keksittävä keinot voittaa Tappara ja pitkittää sarjaa.

Tero Aalto (Kuvat: Mika Kylmäniemi)


Hallissa keskiviikkona

Ottelun alkamisaika:
18:30

Hallin ovet auki:
17:00

Lipunmyynti auki:
17:00

Tapparan toimisto auki:
9-16

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

BD-kulman Playoffs-lavalla esiintymässä muusikko A-J Keskinen. AC-kulman #kotikenttäetu-lavalla viihdyttää näyttelijä Mikko Töyssy!