Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Seremonioiden jälkeen Tappara-Sport

Lauantai 20.10. 17:00 VS.

Lauantaina Hakametsässä on Erkki Lehtosen ansaittu ja liian pitkään odotettu juhlahetki, mutta sen jälkeenkin on vielä jääkiekkojuhla. Hyvään vireeseen äitynyt Tappara saa kotiotteluunsa vastaan Vaasan Sportin, jota vastaan on kerran ehditty tällä kaudella jo pelatakin.

Tuo joukkueiden aiempi kohtaaminen tapahtui Vaasassa, jossa Tappara meni ensin kahden maalin johtoon, Sport tasoitti kolmannessa erässä, mutta lopulta Tappara vei jatkoajalla voiton 3-2 Tomáš Záborskýn maalilla.

Kumpikin joukkue oli tulessa myös perjantaina, joten pelillistä lepoetua ei tänään kumpikin saa. Sport tosin matkustaa Vaasasta Tampereelle, kun taas Tappara sai vetää perjantaisen vieraspelinsäkin kotikaukalossa. Siinä pelissä Ilves kaatui Hakametsässä 4-2. Sport puolestaan johti omaa kotiotteluaan SaiPaa vastaan jo 4-0, mutta joutui lopulta tyytymään voittoon vasta voittolaukauskilpailun jälkeen 5-4.

Aleksi Ainali teki Sportille eilen kaksi maalia ja nousi joukkueen parhaaksi maalintekijäksi viidellä osumallaan yhdessä puolustaja Victor Westermarckin kanssa. Joukkueen kultakypärä on kuitenkin Antti Kalapudas, jolla on kasassa 10 pistettä (3+7). Ainalin kanssa kahdeksassa pisteessä ovat Joel Kiviranta ja Olavi Vauhkonen. Maalissa pelasi Sami Aittokallio, joka on ollut valinta tolppien väliin yhdeksän kertaa Mika Järvisen neljää kertaa vastaan.

Tapparasta Záborský lisäsi eilen pistetiliään maalisyötöllä ja on nyt koko Liigan pistepörssissä neljäntenä lukemin 5+10=15. Kauden kuudennet maalinsa perjantaina tehneet Jarkko Malinen ja Niko Ojamäki ovat sisäisessä pörssissä seuraavina 11 ja 10 pisteellään. Maalissa Christian Heljanko on pelannut valtaosan peleistä. Niklas Bäckströmin ollessa nyt loukkaantuneena kakkosvahtina on toiminut Kimmo Rautiainen.

Hakametsässä on lauantaina siis sekä uusien Tappara Hall of Famen jäsenten julkistustilaisuus että Erkki Lehtosen pelinumeron 12 jäädytys. Katso lisää

Kuvat: Miikka Jääskeläinen ja Mika Kylmäniemi


Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
15:30

Lipunmyynti auki:
15:00

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Kissanmaankadun Tappara Shopissa vielä syyslomatarjous: 3 for 2!
Uusien Tappara Hall of Fame -jäsenten julkistus klo 15.45.
C-päädyssä Happy Hour 15.30-16.30.
Erkki Lehtosen numeronjäädytys klo 17.
Pelin jälkeen C-päädyssä tarjoushinnat ja pelinjälkeiset pelaajahaastatteluineen.