Tiistai 25.2. 18:30 VS.

Tappara ja Sport tänään uusiksi

Lauantai 8.10. 17:00 VS.

Tappara voitti Sportin eilen Vaasassa maalein 3-2. Back-to-backin hengessä joukkueet ottavat yhteen uudelleen heti tänään, tällä kertaa Hakametsässä.

Perjantaina Vaasassa nähtiin joukkueiden välillä lievää kuumuuttakin, tosin lämpöä aiheutti enemmänkin tuomarien tekemiset ja tekemättä jättämiset kuin varsinaisesti kiihkeä kamppailu joukkueiden välillä. Mutta tunne on jääkiekkopelille vain hyvä asia, tuli se esiin mistä syystä tahansa.

Sport aloitti Vaasassa vahvemmin, mutta Tappara paransi pelin kestäessä. Tappara sai peliinsä lisää virtaa onnistuneista alivoimapeleistä, joita oli tarjolla kuusi. Itse Tappara onnistui pelin ainoasta ylivoimastaan. Sportilta myös hylättiin yksi osuma maalivahdin häirintänä.

Henrik Haapala (1+1), Jere Karjalainen ja Martin Røymark tekivät maalit Tapparalle, Joel Kiviniemi ja Markus Nenonen Sportille, Robin Salolla oli kaksi maalisyöttöä. Maalivahtiosastolla Dominik Hrachovina voitti Mika Järvisen. Torjuttavaakin Domilla riitti tuplaten kollegaansa verrattuna. Sportissa mietittäneen tälle päivälle Rasmus Rinteen käyttöä tolppien väliin.

Sportin Tommi Tikka on sivussa tästä toisesta osaottelusta taklattuaan Valtteri Kemiläistä päähän. Tapparan puolella Veli-Matti Savinaisen ja Alexander Bonsaksenin pelikuntoa pohditaan varmasti vielä tämän aamun harjoituksissakin. Illan kokoonpanot julkaistaan klo 13.

Ottelu Hakametsässä alkaa klo 17. Jäähallin ovet ovat Lasten Lauantain vuoksi auki jo klo 15:30.

Tero Aalto (Kuva: Mika Kylmäniemi)