Tiistai 25.2. 18:30 VS.

Tappara-Jukurit ja Hall of Famen avajaiset!

Lauantai 3.2. 17:00 VS.

Lauantaina Hakametsässä on suuren juhlan tuntua, kun Tappara julkistaa seuran oman Hall of Famensa ja paikalla on kymmeniä kunniagalleriaan valittuja legendoja. Vähän myöhemmin pelataan myös jääkiekkoa, kun Tappara ja Jukurit ottavat yhteen kaukalossa.

Aloitetaan nykypäivällä: Vastakkain ovat sarjakolmonen Tappara ja toiseksi viimeisellä sijalla oleva Jukurit. Tapparalla on vielä tekemistä pudotuspelien lähtöasetelmien haussa, sillä sijojen 2-5 välillä on hyvin tiukkaa. Jukureilla sen sijaan playoff-haaveet alkavat olla ohi jo.

Tappara on tällä viikolla ottanut kaksi jatkoaikavoittoa Hakametsässä. Keskiviikkona kaatui JYP, ja viimeksi perjantaina “vieraspelissä” Ilves maalein 2-1. Kummassakin pelissä voitto-osuman iski puolustaja. Itse asiassa pakit ovat tehneet neljä Tapparan viidestä maalista tällä viikolla.

Myös Jukureilla on alla kaksi kahden pisteen voittoa, ne molemmat voittolaukauskisojen jälkeen. Viimeksi torstaina kaatui Lukko Mikkelissä maalein 3-2.

Keskinäisiä pelejä Tapparalla ja Jukureilla on tällä kaudella ollut kaksi. Tappara on voittanut ne molemmat, Hakametsässä 2-1 ja Mikkelissä 3-1.

Kristian Kuusela on Tapparan paras pistemies 33 pisteellään. Pari viime peliä sivussa ollut Jere Karjalainen on maaliykkönen 15 osumalla. Puolustaja Mikko Lehtonen teki perjantaina jo kauden kymmenennen maalinsa. Maalissa kaksi viime peliä on pelannut Dominik Hrachovina.

Jukureilla hyökkääjä Zach Budish ja puolustaja Teemu Suhonen ovat kumpikin 29 tehopisteessä. Heistä kultakypärää kantaa Budish, joka on myös joukkueen paras maalintekijä 13 osumalla. Sami Rajaniemi on selkeä ykkösvahti.

Mikkeliläisten viime aikojen pelaajamuutoksiin kuuluu vaihtokauppa HIFK:n kanssa, kun Mika Partanen tuli Jukureihin vaihdossa Teemu Tallbergiin. Puolustaja Valtteri Hietanen on pelikiellossa. Tapparasta Karjalaisen lisäksi sivussa on ollut Juhani Jasu. Perjantain Ilves-matsin peruina saattaa uusille reservinostoille olla lauantaina tarvetta.

Tappara Hall of Fame auki klo 15

Tappara Hall of Fame avataan lauantaina ensimmäisellä kunniagalleriaan valittujen joukolla. Valittuja on paikalla C-päädyn entisellä Löylylavalla ja nykyisellä Hall of Fame -lavalla klo 15 eteenpäin, kun jäähallin ovet aukeavat.

C-päädyn ravintoloissa klo 15 alkaen aina pelin alkuun saakka voimassa Tappara Hall of Fame Happy Hour -hinnat. Pelin jälkeen ravintola Wanha Mestari pitää vielä ovet auki Tappara Hall Of Famen tilaa vastapäätä – Happy Hourin hinnoilla silloinkin.

Tero Aalto (Kuvat: Mika Kylmäniemi)


Hallissa lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
15:00

Lipunmyynti auki:
14:30

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

* Hall of Famen avajaiset klo 15 C-päädyn kulmassa!

* Happy Hour Restelin C-päädyn ravintoloissa ennen peliä ja Wanhassa Mestarissa pelin jälkeen.

* Parkkialueen hiekkakentän Kissanmaankadun puolen sisäänkulku on suljettu. Hiekkakentälle pääsee Kovajankadun puolelta.