Toista voittoa haetaan

Lauantai 24.3. 17:00 VS.

Tappara ja KalPa ovat kohdanneet nyt kahdesti neljännesfinaalisarjansa merkeissä. Kumpikin on ottanut maalin voiton kotihallissaan. Lauantaina Hakametsässä haetaan siis taas johtoasemaa sarjaan.

Tappara näytti olevan marssimassa toiseen voittoon Kuopiossakin, kun se reilut 10 minuuttia ennen loppua johti kahdella maalilla. Sitten kolisi niin alivoimalla kuin ylivoimallakin, KalPa iski siihen kymppiin kolmesti ja käänsi pelin voitokseen.

Ensimmäinen peli päättyi torikokoukseen ja tappeluun. Toisessa pelissä nähtiin Kai Kantolan ruma taklaus heti alkuun, mutta hän selvisi ilman ulosajoa – ja teki lopussa voittomaalin. Nähtiin myös Henrik Haapalan ja Santeri Lukan kummallinen törmäily KalPan maalin jälkeen, ja siitä seurauksena oli ulosajo. Näitä tilanteita jossakin instanssissa luultavasti kelaillaan vielä yön yli.

Nyt on sarjan ensimmäinen kerta, kun pelataan kahtena iltana peräkkäin. Kaksi ensimmäistä peliä on menty samoilla pelaajilla, nähdäänkö nyt kierrätystä?

Sen Kuopion-peli ainakin todisti, että jäähyjä Tapparan ei kannata ottaa, tai ainakin alivoiman pitää olla terävämpää. Nyt se otti viisi kakkosta ja vitosen ja sai kolmesti kerätä kiekon maalistaan ennen jäähyn päättymistä. KalPan kaikki maalit syntyivät erikoistilanteista.

Kolmas ottelu alkaa klo 17. Hallin ovet avataan klo 15.30 ja viihdykettäkin löytyy! Jo klo 12 Hakametsässä Tapparan ja KalPan A-nuorten joukkueet kamppailevat semifinaalien toisessa ottelussa.

Tero Aalto (Kuvat: Mika Kylmäniemi)


Hallissa lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
15:30

Lipunmyynti auki:
15:30

Tapparan toimisto auki:
12-15

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Klo 12 A-nuorten semifinaali Tappara-KalPa.
Ennen peliä BD-päädyn Playoffs-lavalla esiintyy laulaja Noora Louhimo.
Ennen peliä AC-päädyn #kotikenttäetu-lavalla esiintyy stand up -koomikko Jack Björklund.