Tiistai 25.2. 18:30 VS.

Viimeinen peli ennen joulua

Tiistai 19.12. 18:30 VS.

Joulu on jo ovella, joten nyt on aika pelata viimeinen ottelu ennen sitä pukin tuloa. Tiistaina Hakametsässä pelataankin samantien oikein kunnon tiistaiklassikko Tapparan ja SaiPan kesken. Ja pelistä pääsee nauttimaan vaikka Siipilipulla erikoisen maukkaasti ja edullisesti!

Syyskauden viimeiseen peliin lähdetään asetelmista, joissa Tappara on sarjassa kolmantena tiukassa taistossa kakkospaikasta TPS:n kanssa Kärppien ollessa pienellä karkumatkalla. Tasaisessa ylemmässä keskikastissa SaiPa on sahannut sijalta toiselle ja on nyt kahdeksantena. Kumpikin joukkue on pelannut 33 ottelua, Tapparalla on 11 pistettä SaiPaa enemmän.

Tappara hävisi edellisen pelinsä perjantaina Sportille Vaasassa 0-4, mutta sitä ennen se oli voittanut neljä ottelua peräkkäin. SaiPa on hävinnyt kaksi viimeisintä peliään, viimeksi keskiviikkona kotonaan Ässille 3-4.

Keskinäisiä otteluita Tapparalla ja SaiPalla on tältä kaudelta kaksi. Kumpikin on voittanut kotiottelunsa, Tappara 4-2 ja SaiPa 3-2.

Tappara jäi viime pelissään ensimmäistä kertaa koko kaudella ilman maaleja. Tiistaina se saa lisää tulitukea, kun maajoukkuemiehet palaavat komennukseltaan ja toivottavasti Tomáš Záborskýkin saadaan taas kaukaloon. Kristian Kuusela on kultakypärä (5+18=23), Jere Karjalainen paras maalintekijä (13 osumaa) ja Otso Rantakari pakkien pistekärki (5+11=16). Maalissa Dominik Hrachovina ja Christian Heljanko ovat viime viikkoina vuorotelleet, Domilla toki koko kaudella kirkkaasti enemmän pelejä.

SaiPan pistekunkkuna on Topi Nättinen (6+18=24) perässään 19 pisteen Elmeri Kaksonen. Joukkueen parhaat maalintekijät ovat olleet kahdeksan maalin miehet Cody Kunyk ja Jonatan Tanus. Pakeista tehokkain on ollut Lasse Lappalainen 4+14=18. Maalissa Frans Tuohimaa on pelannut paljon, viime aikoina tolppien välissä on nähty myös Jussi Markkanen.

Kummallakaan joukkueella ei ole loukkaantumishuolia. SaiPan edellisen Tappara-matsin jälkeisissä pelaajamuutoksissa kanadalainen Peter Quenneville kävi tryoutilla mutta ei saanut sopimusta.

Tero Aalto (Kuvat: Mika Kylmäniemi)


Hallissa tiistaina

Ottelun alkamisaika:
18:30

Hallin ovet auki:
17:30

Lipunmyynti auki:
17:00

Tapparan toimisto auki:
9-17

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

SiipiTiistai: E-katsomon istumapaikka ja 12 kpl wingsejä hallin Siipikellarista yhteensä vain 19 €. Siipiliput myynnissä vain Tapparan toimistolla ja jäähallilla.