Perjantai 21.2. 18:30 VS.

Viimeinen rypistys ennen taukoa

Lauantai 2.11. 17:00 VS.

Liiga on jäämässä maaottelutauolle kotimaan Karjala-turnauksen takia, mutta sitä ennen pelataan vielä lauantaina. Tappara saa Hakametsässä vastaansa Lukon Liigan kärkipään kamppailussa. Sen jälkeen onkin taukoa puolitoista viikkoa ennen Mestarien liigan playoff-peliä.

Tappara on Liigassa taas sarjataulukon ykkösenä pelin Kärppiä enemmän pelanneena, Lukko on neljäntenä 14 pistettä perässä ja sekin yhden pelin vähemmän pelanneena. Joukkueet kohtasivat toisensa syyskuun ensimmäisillä kierroksilla. Silloin Tappara voitti Raumalla maalein 4-1 Kristian Kuuselan tehtyä kaksi maalia.

Kummallakin joukkueella on peli alla myös perjantailta. Tappara oli Lahdessa ja vei täyden kolmen pisteen potin Pelicansilta maalein 3-2. Lukko puolestaan pelasi kotonaan Jukureita vastaan samoin voittonumeroin, mutta sen voitto tuli vasta voittolaukauskisassa.

Tyler Morley syötti perjantaina kaksi maalia ja nousi taas Liigan pistepörssin kärkeen tehopisteillä 10+12=22. Charles Bertrand teki kaksi maalia ja on kirvesrintojen paras maalintekijä 11 osumallaan. Tehopisteissä hänen edellään on kuitenkin vielä Kristian Kuusela, jolla on 20 pinnaa ranskalaisen 18:aan verrattuna. Valtteri Kemiläinen on puolustajien pistepörssin ykkönen tehoin 1+16=17.

Lukosta ykköseksi nousi nyt Ponthus Westerholm, jolla on 8+7=15 pistettä. Samassa yhteispistemäärässä on Justin Danforth. Westerholmin toisella veljeksellä Pathrikilla on 13 pistettä ja puolustaja Robin Pressillä 11. Lukon ulkomaalaisilla on siis neljän miehen kärki joukkueen sisäisessä pörssissä.

Tapparan maalivahdit ovat ihan puhtaasti vuorotelleet torjuntatehtävissä viime viikot. Kun perjantaina Lahdessa torjui Michael Garteig, on pelimerkit veikkauksessa vahvasti Christian Heljangon pelivuorolla lauantaiksi. Lukolla Oskari Setänen on torjunut 11 peliä, Lassi Lehtinen kuusi. Ensimmäisessä keskinäisessä pelissä maalivahtien kaksinkamppoilu käytiin Setäsen ja Heljangon välillä.

Tappara sai perjantaina sairastuvalta takaisin myös Jarkko Malisen, mutta Ben Blood jäi vielä odottamaan parempaa pelikuntoa. Tuukka Mäntylä istuu lauantaina viimeisen pelin seitsemän ottelun mittaisesta pelikiellostaan. Lukolta perjantaina loukkaantuneiden listalla olivat Eero Elo ja David Nemecek.

Kuvat: Saana Hakala


Hakametsässä lauantaina

Ottelun alkamisaika:
17:00

Hallin ovet auki:
16:00

Lipunmyynti auki:
15:30

Tapparan toimisto auki:
Pyhäinpäivänä kiinni

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Restelin Happy Hour C-päädyssä ennen peliä!

Restelin Happy Hour C-päädyssä myös pelin jälkeen, mukana myös ohjelmaa, pelaajahaastattelu ja ruokatarjouksia!

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus