Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Voitto varmistaa jatkopaikan CHL:ssä

Uusi kiekkoviikko alkaa Champions Hockey Leaguen viimeisellä alkulohkopelillä, jossa Tappara saa Hakametsään vieraakseen norjalaisen Frisk Askerin. Norjalaiset ovat jo ulkona jatkosta, mutta Tappara kamppailee vielä sijoituksistaan.

Tilanne A-lohkossa ennen viimeisiä otteluita on se, että EHC Biel-Bienne johtaa 12 pisteellä perässään Tappara ja KAC Klagenfurt yhdeksässä pisteessä. Biel ja Klagenfurt kohtaavat jo tänään tiistaina ja sen pelin jälkeen ollaan viisaampia myös Tapparan jatkon osalta.

Lähes kaikki on vielä mahdollista: Tappara voi vielä voittaa koko lohkon, tai voi jäädä playoffien ulkopuolellekin. Monia skenaarioita on vielä, kun laskeskellaan erilaisista voitoista ja voittajista tulevia pisteitä.

Tässä vaiheessa se on kuitenkin varmaa ja se on se asia, mihin oikeastaan tarvitsee keskittyä, että voittamalla keskiviikkona varsinaisella peliajalla Tappara on varmuudella jatkossa.

Tappara ja Frisk Asker kohtasivat viime viikolla Norjassa. Tiukka peli jatkui pitkälle kolmanteen erään tasanumeroissa, mutta lopulta Tappara kampesi voiton lukemin 3-1.

Friskin maalin tuossa pelissä teki Hampus Gustafsson, joka on joukkueensa Top Scorer – tuolla samalla tehdyllä maalilla. Norjalaiset ovat tehneet viidessä pelissään vain neljä maalia, eikä yksikään pelaaja ole yltänyt kahteen tehopisteeseen. Askerissa heillä pelasi maalissa kakkosvahti Henrik Frayen Vestavik, mutta joukkueen ykköskassari on kuitenkin alkukauden ollut Nicklas Dahlberg.

Tapparasta huipputärkeän ja voittoon vapauttaneen maalin Norjassa teki Charles Bertrand, jolle osuma oli viides CHL:ssä. Tapparan paras pistemies CHL-peleissä on kuitenkin ollut 1+5 kerännyt Tyler Morley. Maalissa Norjassa pelasi Christian Heljanko. Viimeisimmässä liigapelissä Tapparalla torjui Michael Garteig. Toni Utunen, Jarkko Malinen ja Olavi Vauhkonen  ovat kaikki edelleen sivussa. Tuukka Mäntylä on saanut Liigan kurinpidolta pelikiello, mutta hän on pelikelpoinen keskiviikkona CHL-pelissä.

Ottelu alkaa Hakametsässä CHL:n tapaan klo 19. Jäähallissa Tappara Hall of Famen edustalla esillä on Champions Hockey Leaguen upea mestaruuspokaali. Jäähallin Hookissa myös siipitarjous: 13 euron hintaan 12 kpl hotwingsejä ja vapaavalintainen juoma!

Kausikortilla pääsee, muut liput Ticketmasterista! Ja siipiliput (E-parven istumapaikka + 12 kpl siipiä ilman juomaa yhteensä 25 euroa) Tapparan toimistolta tai jäähallin lipunmyynnistä.

Iso kuva: Saana Hakala


Hakametsässä keskiviikkona

Ottelun alkamisaika:
19:00

Hallin ovet auki:
18:00

Lipunmyynti auki:
17:30

Tapparan toimisto auki:
9-16

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Tarjous hallin Hook-ravintolassa: 12 kpl hotwingsejä + mikä tahansa juoma yhteensä 13 €!

Champions Hockey Leaguen voittopokaali nähtävissä Tappara Hall of Famen edustalla C-päädyssä!

Pysäköinti hallilla on ilmainen CHL-peleissä.