Otto Rauhala: ”Taisteluvoitto!”

Tappara kaatoi tänään Hakametsässä viime kevään finaalivastustajansa KalPan. Tälläkin kertaa oli tiukkaa alusta loppuun ja voitto irtosi lopulta yhdellä tehdyllä maalilla, jonka värkkäsi alivoimalla Tapparan kapteeni Jukka Peltola.

– KalPa oli aika lailla samanlainen kuin viime vuonnakin, luisteli hyvin ja pelasi tiiviisti. Tällä jäällä vähän kiekko pomppii mutta niin pomppii kaverillakin. Pitäisi pelata vaan yksinkertaisemmin viivojen päällä ja sellaisissa paikoissa, sanoi pelin ainoan maalin syöttänyt Otto Rauhala.

Otto nautti peliä edeltäneestä mestaruusviirin nostoseremoniasta. Voitosta huolimatta itse peli olisi voinut sujua paremminkin, mutta vähän nihkeästäkin esityksestä on otettavissa mukaan paljon hyviä asioita.

– Ehjä 60-minuuttinen on ollut työn alla. Se mikä tänäänkin oli hyvä, että oli nousujohteinen peli, toinen ja kolmas erä oli vähän jo parempaa kuin ensimmäinen, Otto pohti.

– Saatiin sellainen taisteluvoitto, mitä välillä pitääkin ottaa. Sellainen kohottaa joukkuehenkeä, näitä tarvitaan.

Tapparan seuraava peli on lauantaina, edelleen kotona Hakametsässä ja vastassa KooKoo. Rauhala uskoo, että peli paranee ennen kaikkea pelaamisen kautta.

– Katsotaan tästä pelistä asioita läpi. Koko ajan tulee rutiinia, kun tulee pelejä alle, ja sitä kautta tulee se ehjempi kuuskymppinenkin.


Video: Eero Katajamäki