Tiistai 7.12. 19:00 VS.

CHL - champions hockey league

Mestarien liiga tarjoaa Tapparalle tuntuman kansainväliseen huipputasoon

Tappara on mukana myös kaudella 2021-22, nyt jo kahdeksatta kertaa peräkkäin

Tappara on perustajajäsen Jääkiekon Mestarien Liigassa (CHL) Jääkiekon Mestarien Liigassa (CHL - Champions Hockey League) ja on ainoana suomalaisjoukkueena kilpaillut siinä jokaisena vuonna. Osallistuminen kansainväliseen huippujääkiekkoon tarjoaa Tapparan pelaajille ja katsojille kosketuksen kansainvälisen huipputason vaatimuksiin ja palvelee näin myös kotimaisessa Liigassa menestymistä.

Mestarien liigaan osallistuu vuosittain 32 huippujoukkuetta. Kaudella 2019-20 Suomea edusti neljä joukkuetta, joista Tappara ainona selvityi playoffs-vaiheeseen.

Sarjan taso on kivikova. Tappara on selviytynyt nyt viidesti playoffs vaiheeseen, mutta toistaiseksi matka on katkennut aina pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tapparan tavoitteena on jatkossakin osallistua sekä menestyä Jääkiekon mestarien liigassa.

Tappara pelaa Mestarien liigassa myös kaudella 2021-22, nyt jo kahdeksatta kertaa peräkkäin. Muut mukana olevat suomalaisjoukkueet ovat Lukko, TPS ja HIFK.

Tapparan tavoitteena on vuosittain voittaa osallistumisoikeus Mestarien liiigaan, jossa pelaavat eurooppalaiset huippujoukkueet.

Tapparan tavoitteena on vuosittain voittaa osallistumisoikeus Mestarien liiigaan, jossa pelaavat eurooppalaiset huippujoukkueet.

Alta näet katsoa Tapparan tilastot mestarien liigan sivuilta


​​​​​​​Kaikkien aikojen tilastossa Tappara on sijalle 4. Euroopan huippujoukkueiden luettelossa (tammikuu 2020 tilanne).