Lauantai 14.10. VS.

4 - 3 (ja)
(0-2, 3-1, 0-0, 1-0)

KooKoo – Tappara     4-3 (0-2, 3-1, 0-0) ja

KooKoo ja Tappara kamppailivat liigapisteistä lauantai-iltana Kouvolassa. Tapparalta jäi vieläkin vierasvoitto Tampereen ulkopuolelta ottamatta, kun se hävisi jatkoajalla 3-4. Avauserän jälkeen kirvesrinnat olivat jo kahden maalin johdossa.

Jere Karjalainen teki kauden avausmaalinsa, ja maalien makuun pääsivät myös Teemu Nurmi ja Otto Rauhala. Rauhala lisäsi tililleen myös syöttöpisteen. Maalissa Dominik Hrachovina torjui 29 kertaa. Tappara pääsi ottelussa vain yhden kerran ylivoimalle.

Avauserä meni vieras-Tapparalle. Karjalainen pääsi puttaamaan avausmaalin tyhjiin, kun Samu Perhonen oli jo pelattu sivuun. Kolme edellistä liigapeliä sivusta katsellut Nurmi lisäsi Tapparan johdon kahteen maaliin erän lopussa.

Toisen erän Tappara joutui aloittamaan pitkällä kahden miehen alivoimalla ja se vähän saneli erätapahtumia eteenpäinkin. Michael Keränen kavensi kahden miehen ylivoimalla, ja vaikka Rauhala vielä vei Tapparan uudelleen kahden maalin johtoon, niin tauolle mentiin tasalukemissa 3-3, kun sekä Jake Newton että Miikka Pitkänen ohittivat vielä Dominik Hrachovinan.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, vaikka Tappara haki sen avauspuoliskon johto-osumaa vahvasti. Perhonen KooKoo-maalissa torjui hyvin. Kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua Sebastian Repo sai viisiminuuttisen ja suihkutuomion laitataklauksesta. Tappara kesti loppuerän alivoiman ja sai varmistettua vieraspisteen.

Jatkoajalle lähdettäessä Tapparan viiden minuutin alivoimaa oli vielä puolet jäljellä. Vajaan minuutin verran KooKoo haki ratkaisua, kunnes Patrick Bjorkstrand onnistui ohittamaan Hrachovinan ja toi kotijoukkueelle toisen pisteen.

Tappara pelaa seuraavaksi tistaina kotikaukalossa, vastassa silloin Sport.