Tapparan ja Terveystalon yhteistyö jatkuu

Terveystalo jatkaa yhteistyötään jääkiekon tuoreen Suomen mestarin Tapparan kanssa. Vuodesta 2014 jatkunut kumppanuus sai nyt solmitulla sopimuksella jatkoa ainakin kevääseen 2020 saakka. Pelaajien terveydenhuollon ohella Terveystalo vastaa myös palkatun henkilöstön työterveyspalveluista.

Terveystalo on yksi liigajoukkueen ja A-junioreiden toiminnasta vastaavan Tamhockey Oy:n pääyhteistyökumppaneista. Tapparan markkinointijohtaja Aki Holma puhuu mielellään molemminpuolisesta asiakkuudesta: Terveystalo tuottaa tarvittavat lääkintähuollon palvelut ja saa näkyvyyttä liigajoukkueen myötä koko valtakunnassa ja etenkin Tampereella.

– Tämä on iso sopimus meille. Olemme erittäin tyytyväisiä menneeseen, joten jatkoimme mielellämme yhteistyötä kolmella vuodella. Toimintatavat pysyvät pitkälle entisellään, sillä sekä valmennusjohdon, huollon että pelaajien mielestä palvelu pelaa erinomaisesti. Oikeat ihmiset ovat rivissä.

Myös Terveystalon yksikönjohtaja Sari Tefke pitää Tapparan kanssa solmittua sopimusta hyvin merkittävänä.

– Tapparalla on vuosia jatkuneen menestyksen ansiosta huomattava julkisuusarvo. Jääkiekko on Tampereen juttu ja hallitsevan mestarin kanssa on mukava olla yhteistyössä.

Mestaruushypetys on Tampereella edelleen korkealla. Mestarijoukkueelle annettava Kanada-Malja vieraili Terveystalossa maanantaina 16. toukokuuta.

– Tilaisuus meni hienosti ja komea pysti näytti kiinnostavan asiakkaitamme, itsekin Tappara-faniksi tunnustautuva Tefke kertoo.