Tapparan uudet pelaajat Ojamäki ja Kärki

Tapparan uusista pelaajista alkuviikolla esiteltiin myös Porin Ässistä saapuva hyökkääjäkaksikko Jarno Kärki (kuva oikealla) ja Niko Ojamäki. 22-vuotias Kärki ja vuotta nuorempi Ojamäki ovat pelanneet Ässissä jo useamman vuoden samaan aikaan.

Heistä Kärjen sopimus julkaistiin jo noin kuukausi sitten ja hän on treenannutkin uuden valmennusjohdon alaisuudessa jo useamman viikon.

– Oli kovat odotukset, kun Tappara on seurana ollut aika pinnalla ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Vaatimustaso on kova ja harjoittelu on tosi laadukasta. Nimenomaan näkee, että se puhuttu pelaajakehitys on mukana jokapäiväisessä tekemisessä. On kyllä tosi kova usko, että Tappara on mulle oikea paikka, Kärki sanoo.

Myös Ojamäki odottaa vastaavia kokemuksia, kun pääsee nyt hommiin uuden joukkueen kanssa.

– Valmentajien kanssa tuli juteltua sopimusta tehdessä, että täällä ruvetaan yksittäisiä pelaajia viemään eteenpäin ja enemmän keskitytään yksilöihin.

– Itse olen energinen, luistelutaitoinen pelaaja. Ja maaleja pyritään tekemään mahdollisimman paljon, viime kaudella 14 osumaa iskenyt Ojamäki sanoo.

Kärki teki kaksi maalia vähemmän mutta yhden tehopisteen enemmän kuin monivuotinen joukkuekaverinsa.

– Ei ehkä mitään pistetavoitteita ole, mutta odotan itseltäni kovaa panosta joukkueen eteen ja myös pisteiden tekemisen muodossa, Kärki sanoo ja muistuttaa vielä Tapparan kovan pelaajamateriaalin tuomasta kilpailutilanteesta joukkueessa.

Alla Ojamäen ja Kärjen koko haastattelut yhdessä videossa.


Video: Eero Katajamäki