Jatkosopimus: Oiva Keskinen jatkaa Tapparassa kevääseen 2026

Jatkosopimus julkistettiin Tappara–SaiPa-ottelussa.

Tappara on tehnyt kevääseen 2026 yltävän jatkosopimuksen nuoren hyökkääjän Oiva Keskisen kanssa. Keskinen on pelannut Tapparassa kuluneella kaudella 42 runkosarjaottelua ja tehnyt tehopisteet 5+16=21 sekä viisi Mestarien Liigan ottelua tehoin 1+1=2. Nuori hyökkääjä pelasi myös vuoden 2023 jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemän ottelua syöttäen kolme ja viimeistellen kaksi maalia.

Ylöjärveltä kotoisin oleva Keskinen siirtyi Tapparan U16 joukkueeseen kauden 2019–2020 alla ja nousi Liigaan neljän Tapparan U16–U20 joukkueissa pelatun kauden jälkeen. Viime kausi päättyi upeasti U20 Suomen mestaruuteen ja kesällä hänet varattiin Columbus Blue Jacketsiin seitsemännellä kierroksella varausnumerolla 194.

-Mahtavaa saada jatkaa Tapparassa! Olen nyt viisi vuotta pelannut Tapparassa ja nauttinut joka vuodesta. Pelaajana olen kehittynyt paljon ja sillä tiellä pyritään jatkamaan myös tulevilla kausilla, Keskinen kommentoi jatkosopimusta.

-Keskinen on lahjakas hyökkääjä, joka on kuluneella kaudella osoittanut kuuluvansa Liiga-joukkueeseen. Hän on ottanut kauden aikana isoja kehitysaskeleita ja näyttänyt päivittäisellä työnteollaan niin harjoituksissa kuin otteluissakin, että haluaa kehittyä sekä menestyä pelaajana ja osana joukkuetta. On hienoa, että saimme tehtyä jatkosopimuksen hänen kanssaan, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa.


Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su