Perjantai 25.9. 17:00 VS.

Jukka Rautakorpi: "Tärkein peli tähän asti!"

– Edessä on tähän mennessä yksinkertaisesti syksyn tärkein peli, sanoo Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi Jyväskylän-matkan alla.

Tappara matkustaa tänään Jyväskylään Champions Hockey Leaguen pudotuspelien avausotteluun JYPiä vastaan. Vasta viime perjantaina samat joukkueet pelasivat samassa paikassa Liiga-ottelun merkeissä, silloin Tappara voitti jatkoajalla 5-4.

– Hyvä haaste tähän kohtaan, ja hyvä ettei jouduttu pitkälle matkalle vaan pelataan Suomessa, koska tässä vaiheessa kaikki vastaan tulevat on kovia joukkueita, JYPistä jo hyvin tuntumaa saanut Rautakorpi sanoo.

– Varmasti tietynlainen möyriminen, painiminen, tappelu ja taistelu mitä viimeksi oli perjantaina siellä, se on selvästi pelaajien iholla ja höyryissä vielä, että sitä kautta joukkueeseen tulee luontainen kova valmiustila.

Rautakorpi katsoo viikon välein pelattavaa kahta ottelua ikään kuin yhtenä kuuden erän pelinä. Tänään pelataan ensimmäinen puolisko, jossa panoksena on hyvät lähtöasetelmat viikon päästä Hakametsään. Peli on kuitenkin edelleen sama, oli kyseessä Liigan runkosarjapeli tai CHL:n pudotuspeli, ja samat voittamisen lainalaisuudet pätevät

– Puolustamalla pitää pystyä voittamaan pelitilanteita, varsinkin kun vieraskentällä aloitetaan. Koko kentän alueella pitää pystyä puolustamaan hyvin.

CHL:n playoff-peli JYP-Tappara tänään klo 19.