Perjantai 25.9. 17:00 VS.

Meijoun Playoff-teltta kaikissa kotipeleissä

Tämän kevään isojen pelien uutuutena Hakametsän hallia on laajennettu useammalla sadalla neliöllä Meijoun Playoff-teltalla. Lämmitetty teltta sijaitsee hallin C-päädyssä lipunmyynnin vieressä ja sisään pääsee niin hallin sisäpuolelta kuin suoraan ulkoakin omasta sisäänkäynnistä. Playoff-teltta aukeaa kaksi tuntia ennen jokaista kotipeliä, kun muualle halliin pääsee vasta puoli tuntia myöhemmin! Teltassa on juomapisteet, musiikkia, ohjelmalava ja iso screeni, josta peliä pystyy seuraamaan myös suoraan Telian lähetyksestä. Teltta on auki siis koko pelin ajan ja pysyy auki myös pelin jälkeen.

Meijoun Playoff-teltan Happy Hour

Teltassa on puolentoista tunnin mittainen Happy Hour ennen jokaista ottelua. Se alkaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy puoli tuntia ennen kuin kiekko putoaa jäähän. Happy Hour jatkuu myös välittömästi pelin päätyttyä. Pelin jälkeen teltasta on saatavissa myös ruokaa – todella erinomaisin tarjoushinnoin tietenkin!

Teltan Happy Hourin hinnasto:

  • Olut (0,33 tlk)... 3,50 €
  • Siideri (0,33 tlk)... 5 €
  • Lonkero (0,33 tlk)... 5 €
  • Salmari (4 cl)... 3 €
  • Kahdet pienet popcornit yhden hinnalla

C-päädyn ravintoloiden Happy Hour ennallaan ennen peliä

Myös hallin sisällä C-päädyssä jatkuu runkosarjasta tuttu Happy Hour tunnin ajan, kun hallin ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen ottelua. Ottelun jälkeen kaikki ohjataan kuitenkin Playoff-telttaan!

1. Semifinaalin liput tästä (torstai 4.4.): http://bit.ly/2OsQaWc
3. Semifinaalin liput tästä (tiistai 9.4.): http://bit.ly/2HWIsCI