Keskiviikko 27.9. VS.

1 - 2
(0-0, 1-1, 0-1)

Tappara – Lukko      1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

Keskiviikon ainoassa Liigakamppailussa Tappara sai Hakametsässä vastaansa Lukon. Pelissä paremmin luistellut ja tilanteita luonut Lukko otti  voiton, kun se kairasi pisteet mukaansa voittolukemin 2-1. Voittomaali syntyi kahden miehen ylivoimalla kolme minuuttia ennen loppua.

Tapparan ainoan maalin teki Kristian Kuusela. Maalissa Dominik Hrachovinalla oli selvästi enemmän töitä kuin kollega Kaapo Kähkösellä toisessa päädyssä.

Avauserässä ei maaleja nähty. Lukko pääsi kahdesti ylivoimalle, Tappara kerran, mikä kuvaa ihan hyvin myös erän pelillisiä voimasuhteita. Vieraat olivat muutaman kerran lähellä onnistua, mutta Hrachovinan taakse kiekko ei pomppinut. Tapparan paras paikka oli alivoimalla Otto Rauhalalla, mutta hän laukoi ohi Kähkösen maalin.

Toisessakin erässä Lukko oli paremmassa liikkeessä ja vei peliä. Tappara kuitenkin teki pelin avausmaalin selvittyään ensin alivoimastaan Tomáš Záborský syötti hyökkäysalueella poikittain, ja Kristian Kuusela laukoi Kähkösen längistä sisään. Kauaa johtoasema ei kestänyt ennen kuin Lukon Janne Niskala tasoitti pakin mailan kautta.

Kolmas erä jatkui pitkälle toiselle puoliskolleen tasatilanteessa ja nyt myös tasaisempana kuin Lukon hallitsemat kaksi ensimmäistä. Kolmisen minuuttia ennen loppua Tappara sai samalla vihellyksellä kaksi 2+10 minuutin taklausjäähyä ja homma ratkesi siihen. Lukko teki viidellä kolmea vastaan maalin, kun Toni Koivisto laukoi kiekon heti verkkoon. Tappara pääsi lopussa vielä tasavajaalle, mutta ei onnistunut tasoittamaan edes ilman maalivahtia pelaten.

Tappara jatkaa edelleen pelaamista kotihallissaan. Neljäs peräkkäinen kotiottelu pelataan ylihuomenna perjantaina, silloin vastassa Helsingin IFK. Liput saa hankittua Ticketmasterista, jos sellaista ei vielä ole.