fbpx
Otteluraportin tarjoaa:

Tapparakin jätti Lukon nollille

  • Raportti

Tappara – Lukko       2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Kolmessa keskinäisessä Tapparan ja Lukon välisessä kohtaamisessa Lukko oli voittanut kaksi ja ottanut pisteen kolmannessakin. Tänään Hakametsässä pelatussa neljännessä pelissä tahti oli toinen. Tappara vei kotivoiton maalien 2-0.

Jan-Mikael Järvinen teki kauden seitsemännen maalinsa ja hiljattain peleihin palannut Tomáš Záborský 11:nnen maalinsa. Pistepörssin kärkisijoista kamppaileva Kristian Kuusela syötti kaksi maalia. Maalissa  Christian Heljanko torjui kauden kolmannen nollapelinsä.

Kahdessa ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi maali pelin 11 minuutin kohdalla, mutta se olikin sitä komeampi. Komeudesta vastasi ennen kaikkea Anton Levtchi, joka huijasi koko Lukko-puolustuksen maalivahteineen ja tarjoili sitten Jan-Mikael Järviselle paikan laittaa kiekko tyhjään maaliin. Avauserä oli muutenkin lievästi Tappara-merkkinen, mutta toinen erä sitten samalla lailla lievästi Lukon hallintaa, isolta osaltaan Tapparan kahden peräkkäisen jäähyn takia.

Kolmatta erää pelattiin puoliväliin ennen kuin saatiin pelin tonen maali. Se syntyi Tapparan ylivoimalla, kun Kuusela syötti kovaa keskelle ja Záborský ohjasi kiekon toistamiseen ohi Lukko-vahti Oskari Setäsen. Lukko veti maalivahdin pois jo reilut kaksi minuuttia ennen loppua, sai kiekon hyökkäysalueelle, mutta maalinedusmylläkästään kiekkoa ei saatu Heljangon taakse.

Lukko jäi toisena iltana peräkkäin ilman tehtyjä maaleja.

Tapparan joukkueen seuraava haaste on viikonlopun reissu Tallinnaan yhdessä fanien kanssa. Seuraava peli puolestaan on ensi keskiviikkona Porissa Ässien vieraana. Sen jälkeen vuorossa on runkosarjan viimeinen Tapparan isännöimä paikallispeli, joka pelataan viikon päästä perjantaina. Lippuja vielä saatavissa Ticketmasterissa.

Ottelukuvia tulossa

Ottelun tilastot

Liiga 24.1.2019
Tappara – Lukko       2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

1. erä:
11:07 1-0 Jan-Mikael Järvinen (Anton Levtchi, Kristian Kuusela)

2. erä:
Maaliton

3. erä:
49:55 2-0 Tomáš Záborský (Kuusela, Valtteri Kemiläinen) yv

Jäähyt:
Tappara 3 x 2 min
(2xM.Järvinen, Levtchi)
Lukko 3 x 2 min

Maalivahdit:
Christian Heljanko, Tappara 7+7+8=22
Oskari Setänen, Lukko 6+8+10=24, pois 57:38-59:55

Erotuomarit: Petri Lindqvist – Jani Luoma-aho

Yleisöä: 4309

Alumnien tähdet:
1. tähti: J-M.Järvinen, Tappara
2. tähti: Heljanko, Tappara
3. tähti: Justin Danforth, Lukko

Ottelun kokoonpano

Levtchi-JM.Järvinen-Kuusela
Záborský-M.Järvinen-Ojamäki
Luoto-Rauhala-Erkinjuntti
Lehtonen-Jasu-Ollikainen

Vittasmäki-Rantakari
Blood-Kemiläinen
Utunen-Elorinne
Mäntylä

Heljanko
(Bäckström)

Uusimmat

Suosituimmat