fbpx
Otteluraportin tarjoaa:

Växjö jätti Tapparan ilman maaleja

  • Raportti

Tappara – Växjö Lakers       0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

Tappara pelasi viimeisen harjoitusottelunsa ennen Champions Hockey Leaguen alkua, kun se kohtasi Lohjalla pelatussa ottelussa Ruotsin mestari Växjö Lakersin. Ottelu oli erittäin kovavauhtinen ja hyvätasoinen. Tappara pisti ruotsalaiset ahtaalle mutta joutui silti taipumaan maalein 2-0. Se oli kirvesrinnoilta maalin parannus joukkueiden edelliseen, kolme vuotta sitten Hyvinkäällä pelattuun otteluun verrattuna.

Tänään Lohjalla Växjön pohjoisamerikkalaisvahvistus Brendan Shinniman teki ottelun molemmat maalit. Ensimmäisen ylivoimalla reboundista, toisen läpiajosta.

Tapparalla oli pelissä iso määrä ylivoimapeliä, mutta kunnon maalille saakka menneet laukaukset jäivät puuttumaan. Myös tasaviisikoin Tappara sai välillä vieraat puolustusahdinkoon, mutta todella kovat maalitilanteet olivat vähissä. Vastustaja puolusti erinomaisesti ja oli ehkä vähän harvemmissa maalipaikoissaan terävämpi.

Christian Heljanko oli Tapparalla torjuntavuorossa. Kokoonpanossa nähtiin myös nuori tsekkipakki Hugo Haš, joka pelasi Toni Utusen pakkiparina. Kristian Kuusela ja Otto Rauhala saivat 10-minuutin jäähyt; Kuusela omansa liian rajusta taklauksesta, Rauhala hermostuttuaan Joel Perssonin rumasta taklauksesta.

Seuraavaksi Tappara pelaa jo tosissaan sarjapisteistä. Se aloittaa CHL-taipaleensa viikon päästä perjantaina Norjassa Storhamaria vastaan ja jatkaa siitä heti sunnuntaiksi Tsekkiin, jossa kohtaa HC Oceláři Třinecin.

Ottelun tilastot

Harjoitusottelu 24.8.2018 (Lohja)
Tappara – Växjö Lakers       0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

1. erä:
07:36 0-1 Brendan Shinnimin (Austin Ortega, Joel Persson) yv

2. erä:
Maaliton

3. erä:
40:45 0-2 Shinnimin (Ortega)

Jäähyt:
Tappara 6 x 2 min ja Kristian Kuusela 10 min ja Otto Rauhala 10 min
(Haš, 2xMäntylä, Kuusela, Rauhala, joukk.rang.)
Växjö 9 x 2 min

Maalivahdit:
Christian Heljanko, Tappara 13+3+5=21
Viktor Fasth, Växjö 9+9+9=27

Erotuomarit: Stefan Fonselius – Jukka-Pekka Koistinen

Yleisöä: 624

Ottelun kokoonpano

Záborský-JM.Järvinen-Kuusela
Erkinjuntti-Malinen-Karjalainen
Rauhala-M.Järvinen-Ojamäki
Luoto-Jasu-Levtchi

Vittasmäki-Rantakari
Mäntylä-Kemiläinen
Rautanen-Elorinne
Utunen-Haš

Heljanko
(Bäckström)

Uusimmat

Suosituimmat