Tiistai 7.12. 19:00 VS.

Tappara täydensi maalivahtikaksikkonsa

Uutiseen päivitetty Miska Kukkonen klo 13.20.

Liigassa hopealle sijoittunut Tappara on hankkinut vuoden sopimuksella maalivahtiosastolleen kokeneen Niklas Bäckströmin, 40. HIFK:ssa kaksi edellistä kautta pelannut Bäckström on yli 300 liigaottelun lisäksi pelannut kymmenen kauden aikana 424 NHL-ottelua lähinnä Minnesota Wildin maalilla. Liigassa hän on IFK:n lisäksi edustanut Kärppiä ja SaiPaa. Hän on ollut voittamassa kahta Suomen mestaruutta ja yhteensä kuutta SM-mitalia, viimeisin niistä tämänkeväinen pronssi. Maajoukkueissa Bäckström on ollut voittamassa kahta olympiamitalia, kolmea MM-mitalia ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

Kirvesrintojen toisena maalivahtina jatkaa 21-vuotias Christian Heljanko.

Levtchi jatkaa, nuoret mukaan liigarinkiin

Hyökkääjä Anton Levtchi on tehnyt Tapparan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Kahden viime kauden aikana 22-vuotias laitahyökkääjä on pelannut 30 liigaottelua. Viime kaudella hän teki Mestiksen LeKissä 27 ottelussa tehot 9+15=24.

Kahden vuoden sopimuksen Tapparan kanssa ovat tehneet myös 17-vuotiaat hyökkääjät Kristian Tanus ja Patrik Puistola. Tanus kuului tämän kevään alle 18-vuotiaiden MM-kultajoukkueeseen. Ilveksen A-nuorista Tapparaan on 2+1 -vuotisella sopmimuksella siirtynyt 17-vuotias puolustaja Miska Kukkonen. Tapparan liigaryhmän kanssa harjoittelevat myös A-nuorten hyökkääjät Santeri Aalto, Valtteri Nikkilä, Samuel Parkkari, Kasper Simontaival sekä Kärppien B-junioreista siirtynyt Arttu Tuomaala.