Tappara laajentaa seurayhteistyötään Sastamalaan ja Forssaan

Tapparan yhteistyöseuratoiminnan verkosto kasvaa, kun mukaan Tapparan seurayhteisöön ovat syksyn aikana liittyneet VAPS Hockey, viralliselta nimeltään VAPS Jääliikunta ry, sekä FoPS Juniorit ry.

Toiminnan tavoitteena on kehittää Tapparan, VAPS Hockeyn ja FoPS Junioreiden arkitoimintaa ja mahdollistaa tiiviimpi kanssakäyminen seurojen juniorijoukkueiden välillä. Käytännössä yhteistyö sisältää valmentajakoulutuksia, kehitystapahtumia ja yhteisleirejä. Uudet yhteistyöseurat ovat perinteisiä ja vahvoja toimijoita omilla alueillaan ja tarkoituksena onkin, että pelaajat jatkavat kehittymistä oman lähiseuran laadukkaassa arkitoiminnassa. Yhteistyön myötä Tappara toki tarjoaa pelaajapolun jatkoa U18- ja U20-SM-sarjaan tavoitteleville pelaajille.

Muuta toimintaa on muun muassa Tapsu-maskotin vierailut yhteistyöseurojen kiekkokouluissa, sekä kutsut yhteistyöseurojen pelaajille Nokia Areenalle seuraamaan Tapparan liigaottelua.

Tapparan yhteistyöseuraverkostoon kuuluvat myös HC Nokia, Uplakers Ylöjärveltä, Hokkarit Hämeenkyröstä, Kiekko-Ahma Valkeakoskelta, Seinäjoen S-Kiekko, Peli-Veikot Alavudelta, Järviseudun Pallokerho, Hela-Kiekko Kauhavalta, Ähtärin Kiekko-Haukat, Soinin Tiikerit ja Lapuan Virkiä.

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su